- Dışişleri'nden Arap Birliği Zirvesi'ne memnuniyet mesajı
1 saat 15 dakika önce

Dışişleri Bakanlığı'ndan Arap Birliği Zirvesi'ne Filistin kararları için memnuniyet mesajı

Dışişleri Bakanlığı, 33. Arap Birliği Zirvesi'nde yer alan Filistin kararlarını memnuniyetle karşılayarak, "Söz konusu kararların, İsrail tarafından Gazze’de sürdürülen katliamın sona ermesine ve Filistin sorununa kalıcı bir çözüm bulunmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.
 - Başvuru tarihi belli oldu
1 saat 45 dakika önce

MEB, 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihini duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvuruların 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacağı belirtildi. Sözlü sınavlar ise 1 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak.
 - İstanbul dahil o illerde kritik alarm! Her an başlayabilir
2 saat 3 dakika önce

Meteoroloji uyardı, İstanbul dahil o illerde kritik alarm! Toz taşınımı ve kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken, İstanbul da dahil 7 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Ayrıca bazı bölgelerde toz taşınımı yaşanacağı belirtiliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - "Zararlı akımlara karşı korunmalı"
2 saat 21 dakika önce

Cevdet Yılmaz'dan aile mesajı: "Zararlı akımlara karşı korunmalı"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ailenin önemine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Aile dediğimiz mukaddes ocağın yaşatılması, zararlı akımlar karşısında korunması son derece önemlidir" dedi.
 - "520 milyar destek sağlanacak"
2 saat 26 dakika önce

Bakan Şimşek'ten çiftçilere müjde: 520 milyar lira destek sağlanacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda tarım sektöründeki yatırımları değerlendirdi. Şimşek, "2024 bütçesine bakarsanız, bütçede tarımsal destek programlarına, tarım sektörü yatırımlarına, kredi sübvansiyonu olarak, tarımsal KİT finansmanı olarak, ihracat destekleri olarak ve yine yem ve gübrede verdiğimiz vergi desteklerine bakarsak 520 milyar lira kaynak sağlamış olacağız. 520 milyar lira, 2024 GSYH'sinin yaklaşık yüzde 1,3'ü" dedi.
 - Kalbi duran yolcuya ilk müdahaleyi vekil yaptı
2 saat 56 dakika önce

AK Parti Milletvekili Erol Keleş, uçakta kalbi duran hastayı hayata döndürdü

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara-Elazığ seferini yapan uçakta kalbi duran bir vatandaşı kalp masajı yaparak hayata döndürdü.
 - Hakimi başörtülü gören şahıstan skandal talep
3 saat 18 dakika önce

Uyuşturucu davasında sanık avukatından başörtülü hakime reddi hakim talebi

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, reddi hakim talebinde bulundu. Avukat mahkeme başkanının ve kadın hakimin başörtüsünün anayasaya aykırı olduğunu belirtirken duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
 - Uyuşturucudan yakalanan yakınını tesellisi pes dedirtti
3 saat 19 dakika önce

Uyuşturucudan yakalanan yakınını "Zaten içiyorsun..." deyip teselli etti

Konya'da polisin dur ihtarına uymayan iki kuzenin üzerinden uyuşturucu çıktı. Kuzeninin cebine uyuşturucu koyduğu öğrenilen M.S.'ye teselli veren bir yakının söyledikleri pes dedirtti. Yakını, genci "Bir şey olmaz sen içiyorsun, en azından kurtulursun" şeklinde teselli etti. 
 - Hayat kurtaran ambulanslara radar cezası şoku
3 saat 24 dakika önce

Hayat kurtaran 112 ambulanslarına EDS'den radar cezası şoku

Bursa'da İnegöl-Bursa arasındaki karayolunda uygulamaya alınan ortalama Elektronik Denetim Sistemi ortalama 70 kilometre hızı geçen 112 ambulanslarının sürücülerine cezai işlem uyguluyor. Vatandaşlar, hız sınırlarına uymak zorunda kalan 112 ekiplerine geç kaldıklarını iddia ederek tepki gösteriyor. Genel Sağlık İş Sendikası da bu duruma tepki gösterip cezaların iptalini istedi.
 - Tiktok'taki skandalda karar verildi
3 saat 40 dakika önce

Tiktok'ta 8 yaşındaki kızı için söyledikleri infiale neden olmuştu! Anne hakkında karar verildi

Tiktok'ta 8 yaşındaki kızı için müstehcen kelimeler kullanan kadın, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kadın, canlı yayın yaparken gözaltına alınmıştı. 
 - Lüks villada kıskıvrak yakalandı
3 saat 45 dakika önce

Suç örgütü lideri lüks villada yakalandı

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.
 - Af kararı için dikkat çeken yorum: Bu iş Özgür Özel'e yazar
3 saat 59 dakika önce

Cem Küçük, 28 Şubat Davası sanıklarına çıkan affı yorumladı: Bu İş Özgür Özel'e yazar

28 Şubat davasının 14 hükümlüsüne verilen hapis cezaları, hastalık ve kocama hali nedeniyle kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, hükümlüler hakkında Adli Tıp Kurumu’nun verdiği sürekli hastalık, sakatlık ve kocama haline dikkat çekildi. Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük af kararını değerlendirdi.
 - 2 aracın çarpışmasında ortalık kan gölüne döndü
4 saat 4 dakika önce

Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü

Adana'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Tarlaya ve yola savrulan yaralılar hastaneye kaldırıldı.
 - Tokat'taki vahşetin nedeni belli oldu
4 saat 32 dakika önce

Görüntüler kan dondurmuştu...Tokat'taki vahşetin nedeni belli oldu

Tokat'ta Samet C. aralarında alacak verecek meselesi olan Mert Torun'u sokakta görünce keserle kafasına ve bacaklarına defalarca vurdu. Vahşet anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 
 - Erdoğan müjdeleri peş peşe sıraladı
5 saat 9 dakika önce

'Yeni bir süreci başlatıyoruz' diyerek duyurdu... Erdoğan'dan çiftçilere müjdeli haber

Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. "Tarımın ana vatanı olan Anadolu'da yerelden kalkınma ilkesi ile kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz." diyen Erdoğan, çiftçilere verdiği müjdeli haberleri peş peşe sıraladı.
 - Azmettirici olduğu söylenen baba da tutuklandı
5 saat 17 dakika önce

Bıçaklanarak öldürülmüştü! Ata'nın katilinin babası da tutuklandı

Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın katil zanlısının azmettirici olduğu öne sürülen babası Orhan Özdemir tutuklandı.
 - İstanbul Boğazı’nda merak uyandıran görüntü!
5 saat 24 dakika önce

İstanbul Boğazı’nda merak uyandıran görüntü! Herkesin tek bir tahmini var

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna kadar uzanan köpük yoğunluğu dikkat çekti. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.
 - Gizli kamera skandalında ilginç gelişme!
6 saat 3 dakika önce

Kocaeli'ndeki gizli kamera skandalında yeni gelişme! Fabrikadan açıklama geldi

Kocaeli'de faaliyet gösteren Federal Mogul fabrikasının içerisindeki bir alanda bulunan soyunma kabininde kamera bulunmuştu. Fabrikadan yapılan açıklamada, ilgili haberlerin "asılsız" olduğu ve Federal Mogul çalışanları ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtilerek, "Federal Mogul'un kurumsal itibarını zedeleyen ve ayrıca Federal Mogul çalışanlarını zan altında bırakan bu asılsız iddialar hakkında, güvenlik hizmeti veren taşeron firma tarafından gerekli yasal süreçler başlatılmıştır" denildi.
Gündem - Gündem
6 saat 10 dakika önce

‘Yağmaya teşebbüs’ suçundan yargılanıyordu: Can Tanrıyar davasında yeni gelişme

Yağmaya teşebbüs ettikleri iddiasıyla 11 yıl 3 aya kadar hapisleri talep edilen Can Tanrıyar ve kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut’un yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada söz alan Tanrıyar, “Şikayette bulunanların hepsi şirketime çökme peşinde” ifadelerini kullandı. Öte yandan mahkeme bazı tanıkların zorla getirilmesine karar verdi ve Can ile Tamar Tanrıyar’ın adli kontrol tedbirlerinin devamına hükmetti.
 - Karısını ve baldızını öldürdükten sonra intihar etti
6 saat 18 dakika önce

Karısını ve baldızını öldürdükten sonra intihar etti

Çorum’da bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını ve baldızını öldürdükten sonra intihar etti.
 - 16 yıllık kaybın altından cinayet çıktı!
6 saat 38 dakika önce

16 yıllık kaybın altından cinayet çıktı! Düğümü 'acele evlilik' çözdü

Gaziantep'te Erdal Ö'nün 16 yıllık kaybının ardından cinayet çıktı. Polis, Erdal Ö'nün kaybından kısa süre sonra evlenen eski eşten şüphelendi ve kadının akrabalarını takibe aldı. Cinayeti itiraf eden şüphelilerin adamı lastikle yaktıkları ortaya çıktı. Erdal Ö.'ye ait bulgular iki gün süren kazı çalışması sonrası bulundu. 
Sona Git