- Bebeklere hacamata soruşturma!
25 Temmuz 2024 - 17:16

Bebeklere hacamata soruşturma!

Başakşehir'de bebeklere aşı yerine hacamat yapan muayenehaneye soruşturma açıldı. Sosyal medyada verilen ilanda "Çocuklarınıza hem gaz için hem de altına kaçırma sorunları için hacamat yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Ekipler, yaptığı aramada delillere el koydu, şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
 - Terör sevicileri böyle savundular
25 Temmuz 2024 - 16:57

DEM Parti, Mersin'deki halayda teröristbaşı lehine slogan attıkları için gözaltına alınan PKK yandaşlarına sahip çıktı! Algı yapmak için skandal açıklama

DEM Parti, terör örgütü PKK'nın bebek katili elebaşı için Mersin'de halay çekerek slogan atanların tutuklanması hakkında skandal bir açıklama yaptı. 'Apo' sloganlarını duymazdan gelerek olayı sadece 'halay' olarak ele alan DEM Parti, kişilerin de PKK militanı olmasını değil, Kürt olduklarını işaret etti. Etnik köken üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan partinin skandal açıklaması tepki çekti.
 - Kütahya’da korkunç olay
25 Temmuz 2024 - 16:17

Kütahya’da korkunç olay: Önce engelli kızını öldürdü, sonra intihar etti

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde bir baba ile engelli kızı ölü olarak bulundu. Korkunç olayda baba Muammer’in önce kızı Simge’yi boğarak öldürdüğü sonra intihar ettiği ortaya çıktı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan Faslı filozofu kabul etti
25 Temmuz 2024 - 16:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Faslı filozof Prof. Dr. Taha Abdurrahman'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Faslı filozof Prof. Dr. Taha Abdurrahman'ı kabul etti.
 - İstanbul'da feci kaza: Çekiciye çarpan baba ve oğlu öldü
25 Temmuz 2024 - 15:40

İstanbul'da feci kaza: Çekiciye çarpan baba ve oğlu öldü

İstanbul Avcılar'da feci bir kaza meydana geldi. Çekiciye arkadan çarpan motosikletteki baba ve oğlu hayatını kaybetti.
 - Mersin'deki terör halayında 10 tutuklama
25 Temmuz 2024 - 15:38

Mersin'deki terör halayında 10 tutuklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de terörist elebaşı Abdullah Öcalan sloganları atarak halay çeken 10 şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
 - Tokat’ta muhtar kavgasında kan aktı
25 Temmuz 2024 - 15:37

Tokat’ta muhtar kavgasında kan aktı: 1 kişi ağır yaralı

Tokat’ta kazanan muhtarla yerine atanan muhtar arasında kavga çıktı. Feci olayda 1’i ağır iki kişi yaralanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Çatalca Sahili'nde bomba yüklü jet ski bulundu
25 Temmuz 2024 - 15:36

Çatalca Sahili'nde bomba yüklü jet ski iddiası! Ekipler tek ihtimal üzerinde duruyor

İstanbul Çatalca Sahili’nde boş jet ski büyük paniğe neden oldu. Jet ski'nin donanımlarının farklı olduğunu gören cankurtaranlar hemen ekipleri aradı. Patlayıcı yüklü olduğu düşünülen jet ski'nin Ukrayna ordusuna ait olduğu ve sürüklenerek Türkiye karasularına geldiği tahmin ediliyor. Öte yandan konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
 - İZSU Genel Müdürü gözaltına alındı! O anlar dikkat çekti
25 Temmuz 2024 - 15:33

İzmir'deki elektrik faciasında İZSU Genel Müdürü dahil 9 kişi gözaltına alındı

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmişti. Konuya ilişkin soruşturmada, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan dahil 9 kişi gözaltına alındı. Kalabalığın 'sizinle gurur duyuyoruz' diyerek alkışlaması ve Erdoğan'ın araca gülerek binmesi dikkat çekti.
 - Ücretsiz tamir istedi silahlı çatışma çıktı!
25 Temmuz 2024 - 15:06

İstanbul Arnavutköy'deki oto tamircide çıkan silahlı çatışmanın görüntüleri şoke etti

Otomobili arıza yapan kişi, İstanbul'un Arnavutköy'de bir tamirciye gitti. Aracının tamirinin tamamlanmasının ardından yeniden bozulduğunu belirten şahıs, ücretsiz tamir istedi. Çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü. İki grup arasındaki çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.
 - Parkta yarı çıplak halde cesedi bulundu
25 Temmuz 2024 - 15:03

Antalya’da şüpheli ölüm: Parkta yarı çıplak halde cesedi bulundu

Antalya’daki bir parkta çıplak halde bir erkek cesedi bulundu. Yoldan geçen vatandaşlar hareketsiz yatan şahsı görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine inceleme ekipleri sevk edildi. Daha sonra ise cesedin kime ait olduğu ortaya çıktı.
 - Kritik MGK 2 ay sonra toplanıyor
25 Temmuz 2024 - 14:55

Milli Güvenlik Kurulu iki ay sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Masada Suriye, Yunanistan ve terörle mücadele var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kritik Milli Güvenlik Kurulu, Külliye'de toplanıyor. 2 ay sonra gerçekleşen MGK'da, Suriye ile normalleşme, Yunanistan'la ikili ilişkiler ve terörle mücadele ele alınıyor.
 - Ankara'da can pazarı! İnanılmaz görüntüler
25 Temmuz 2024 - 14:42

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yangın dehşeti! Anne ve iki çocuğu alevler arasında kaldı

Ankara'da mumdan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Alevlerden dolayı dışarı çıkamayan anne ile iki çocuğu, komşularının ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
 - Hakkındaki detaylar ağızları açık bıraktı
25 Temmuz 2024 - 14:36

Türkiye Bingöl'deki bıçaklı dehşeti konuşuyor: Katliamdan 5 gün önce cezaevinden çıkmış

Bingöl'de uyuşturucu bağımlısı Emir Can Zazaoğlu'nun ailesinin talebi üzerine hastaneye yatırıldığı, madde bağımlısı, manik atak ve bipolar bozukluk geçmişi olan zanlının firar ettiği öğrenildi. Zazaoğlu'nun iki hırsızlık suçundan 11 Haziran'da cezaevine girdiği katliamdan 5 gün önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.
Gündem - Gündem
25 Temmuz 2024 - 14:30

Samsun’da otomobil durağa çarptı! 23 yaşındaki Eren Şükrü Bozkurt can verdi

Samsun'da otomobilin yoldan çıkıp halk otobüsü durağına çarptığı kazada 23 yaşındaki Eren Şükrü Bozkurt, can verdi. Kazanın dehşet anları ise kameralara yansıdı.
 - Neden 24 yıl? Madde madde açıklandı
25 Temmuz 2024 - 14:25

Balıkesir'de kurye Ata Emre Akman'ı öldüren katile neden 24 yıl hapis cezası verildiği açıklandı! En üs hadden cezalandırıldı

Balıkesir'de kuryelik yapan 17 yaşındaki Ata Emre Akman'ı defalarca bıçaklayarak öldüren E. Ö.'ye verilen 24 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Adalet duygusunun tatmini için, en üst hadden ceza verildiği belirtildi. Ayrıca katil E. Ö.'nün savunmasına da itibar edilmediği vurgulandı.
 - İzmir'deki facianın sorumlusu iki firma!
25 Temmuz 2024 - 14:14

Bilirkişi raporu ortaya çıktı! İzmir'deki elektrik faciasında hem Gdz Elektrik hem de belediye kusurlu bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken akıma kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, Gdz Elektrik'in kabloları yeterli derinliğe gömmediği, İZSU'nun da mazgal yapımı sırasında kabloları yüzeye yaklaştırdığı ve iki kurum arasındaki koordinasyon eksikliğinin arızanın ortaya çıkmasında etkili olduğu görüşüne yer verildi.
 - Dünyanın en yaşanabilir şehirleri açıklandı!
25 Temmuz 2024 - 13:31

2024'ün en yaşanabilir şehirleri belli oldu! Listede toplamda 173 şehir var

Dünyadaki çeşitli şehirlerin değerlendirildiği ve en yaşanabilir şehirlerin listesini yapan The Economist 2024'ün en yaşanabilir şehir listesini güncelledi. 173 şehrin değerlendirildiği listede ilk 10'da bulunan şehirler açıklandı.
 - TEM kenarında çürümüş kadın cesedi bulundu!
25 Temmuz 2024 - 13:09

TEM kenarında çürümüş kadın cesedi bulundu!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 87 yaşındaki Alzheimer hastası Emine Yıldırım bir aydır kayıp olarak aranıyor. Kadını arama çalışmaları sırasında çürümüş bir ceset bulundu. Cesedin kimliği henüz tespit edilemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Teksas değil İstanbul! İşyerini böyle kurşunladılar
25 Temmuz 2024 - 13:02

İstanbul Esenyurt'ta kasklı kişiler oto yıkamayı kurşunladı! İşte şoke eden saldırı görüntüleri

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde motosikletle oto yıkama önüne gelen kasklı şahıslar, iş yerine ateş açtı. Olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
 - Cemevi ve Kültür Merkezi'nde korkutan yangın
25 Temmuz 2024 - 12:25

Küçükçekmece'deki Cemevi ve Kültür Merkezi'nde korkutan yangın

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki Cemevi ve Kültür Merkezi'nde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri, çatıda çıkan yangını kısa sürede söndürdü.
Başa Dön Sona Git