Utku Barış Andaç kimdir, kaç yaşında? Aydilge'nin kocası ne iş yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Utku Barış Andaç kimdir, kaç yaşında? Aydilge'nin kocası ne iş yapıyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Müzik sanatçısı olan Aydilge'nin eşi merak edildi. Şarkılarıyla tanınan başarılı ismin özel hayatı de araştırılırken Utku Barış Andaç kimdir, kaç yaşında? Aydilge'nin kocası ne iş yapıyor? sorularına yanıt arandı. İşte hayatı ve biyografisi!

Eşi gibi müzik ile yakından ilgilenen Utku Barış Andaç'ın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu gündemde yer aldı. Sevilen sanatçı Aydilge'nin özel hayatı merak edilirken Utku Barış Andaç kimdir, kaç yaşında? Aydilge'nin kocası ne iş yapıyor? soruları araştırıldu.

UTKU BARIŞ ANDAÇ KİMDİR?

1987 senesinde İzmit'te dünyaya gelen Barış Andaç, aslen Hasankeyf'lidir. Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim gören isim lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde aldı. Keman alanında ise yüksek lisans yapmıştır. Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası'nda yer alan Andaç küçük yaşlardan beridir müzik ile yakından ilgileniyor. 

UTKU BARIŞ ANDAÇ NE İŞ YAPIYOR?

Andaç, müzik eğitmenliği yapmaktadır.

Utku Barış Andaç kimdir, kaç yaşında? Aydilge'nin kocası ne iş yapıyor?

AYDİLGE'NİN KOCASI KİMDİR?

Aydilge Sarp, Utku Barış Andaç ile 2018 yılında dünya evine girdi. 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...