Contemporary Istanbul hazirana kaldı

Contemporary Istanbul hazirana kaldı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye’nin en popüler sanat fuarlarından olan Contemporary Istanbul, Türkiye’deki galerilerin katılımıyla 1-6 Haziran'da 15. defa yapılacak.

MURAT ÖZTEKİN

Pandemi sebebiyle tehir edilen fuarın “VIP Ön İzlemesi” 1-2 Haziran, “Genel Ziyaretçi” programı ise 3-6 Haziran’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonlarında gerçekleştirilecek. Bu yıl fuarda sınırlı sayıda galeri yer alacak. Contemporary Istanbul'un bu edisyonuna Contemporary Istanbul Vakfı (CIF), Akbank Sanat, Baksı Müzesi, Borusan Contemporary, Odun Pazarı Modern Müzesi (OMM) ve Otonom Art Events de katılacak. Ziyaretçilerin salgın tedbirlerine uyularak ve gerekli kontroller sonrasında salona alınacağı fuarda ön izleme günleriyle birlikte, çağdaş sanat performansları, solo sergiler ve 1 Haziran'da “Sanatçı Günü” faaliyetleri yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...