HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul Havalimanı, İGART ile sanatı dünyayla buluşturuyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul Havalimanı, İGART ile sanatı dünyayla buluşturuyor
İstanbul Havalimanı, Haber

KÜLTüR - SANAT Haberleri  / İHA

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı, kültür ve sanata verdiği destek kapsamında bu alanda yapılan tüm çalışmaları İGART çatısı altında topladı.

İstanbul Havalimanı, bugüne kadar havalimanı müzesi ve havalimanı kütüphanesi gibi yenilikçi projelerin yanı sıra çok sayıda sergi, atölye çalışması ve canlı müzik performansına ev sahipliği yaptı. İGART bünyesinde yapılacak çalışmalarla birlikte sanata daha fazla yer açılması ve sanatçıya daha fazla destek verilmesi planlanıyor. İstanbul’un kültür ve sanatla harmanlanmış kimliğini ve Anadolu coğrafyasının kültürel hafızasını dünya ile buluşturacak olan İGART kapsamında düzenlenecek olan yarışmada 1 milyon TL’lik büyük ödül, bugüne kadar bir sanat projesinde verilen en büyük ödüllerden olacak. 

İGART Sanat Projesi, eylül ayında gerçekleşecek mekân tanıtım turları ile başlayacak. 21-28 Eylül, 5 Ekim tarihlerinde salı günleri saat 12.00’de olmak üzere Beşiktaş Vapur İskelesi önünden servis aracı ile ulaşım sağlanabilecek. Yarışmanın başvuru tarihleri 15 Eylül-1 Kasım olarak belirlendi. Kazanan projenin ise 20 Aralık’ta açıklanması planlanıyor.

Düzenleyen:  - KÜLTüR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...