Şebnem Ferah'tan memleketi Bursa'da konser verdi

Düzenleyen:
Şebnem Ferah'tan memleketi Bursa'da konser verdi

MAGAZİN Haberleri

Şebnem Ferah, biletleri günler öncesinden tükenen 17 Nisan Bursa konserinde unutulmaz anlar yaşandı.

2019 yılına hızlı bir giriş yapan, ard arda  Türkiye’nin farklı şehirlerinde binlerce hayranı ile buluşan Şebnem Ferah, memleketi Bursa’da bir müzik ziyafeti yaşattı.
 
Şebnem Ferah, 3000 hayranının büyük bir coşku ile yoğun ilgi gösterdiği konserde “Kadın" (1996) albümünden "Parmak İzi" (2018)  albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla, muhteşem bir konser ziyafeti sundu.
 
Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.
 
Buket Doran rahatsızlanınca Tarkan Gözübüyük eşlik etti!
 
Şebnem Ferah’a yıllardır sahnede eşlik eden Buket Doran’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı bu konserde, albümlerinde beraber çalıştığı yakın dostu Tarkan Gözübüyük eşlik etti. Üç sate yakın aralıksız devam eden konserin sonunda Şebnem Ferah, seyircisininn hep beraber eşlik ettiği ‘Hoşçakal” şarkısıyla final yaptı.
 
Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Barış Manisa (gitar) Tarkan Gözünbüyük(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...