Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan: Nefes almakta biraz zorlanıyorum

Düzenleyen:
Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan: Nefes almakta biraz zorlanıyorum

MAGAZİN Haberleri

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan sosyal medya hesabından açıklama yaparak sağlık durumu hakkında yeni bilgiler paylaştı. Tatsız şeyler yaşadığını belirten Kalkavan, “Tedavilerim çok güzel ilerliyor. Sadece nefes almakta biraz zorlanıyorum. Ciğerimden su boşaltıldı. Tedavilerim, kemoterapi güzel gidiyor” dedi.

Özel bir hastanede tedavi gören 59 yaşındaki Billur Kalkavan, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyor. Kemoterapi alan ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında merak edenlere bilgi verdi.

“CEVAP VERECEK HALİM OLMADI”

Takipçilerine Instagram hesabından seslenen Kalkavan, “Biliyorum epeydir paylaşım yapmadım. Herkes arıyor soruyor. Ama cevap verecek halim olmadı” diyerek yaşadığı süreci anlattı.

“CİĞERLERİMDEN SU BOŞALTILDI”

Akciğerlerinden su alındığını belirten ünlü oyuncu, “Bayağı tatsız şeyler yaşadım. O yüzden hiç enerjim olmadı güzel paylaşımlar yapacak” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Merak etmeyin tedavilerim çok güzel ilerliyor. Sadece nefes almakta biraz zorlanıyorum. Ciğerimden su boşaltıldı. Tedavilerim, kemoterapi güzel gidiyor.”


 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...