Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, diziden mi ayrıldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, diziden mi ayrıldı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hudutsuz Sevda'nın son bölümünde Oğuz Komutan sırtından vurulmasından sonra öldü mü konusu merak ediliyor. Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, Hudutsuz Sevda'nın Mehmet Korhan Fırat diziden mi ayrılıyor sorularının cevabı araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Now Tv ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda'nın son bölümde sevilen karakter Oğuz Komutan vuruldu. Ardından internette ve arama motorlarında Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, diziden mi ayrıldı soruları araştırılmaya başladı. Detayları haberimizde derledik...

HUDUTSUZ SEVDA OĞUZ ÖLDÜ MÜ?

Hudutsuz sevda, son bölümü olan 20.bölümde son sahnede yaşanan çatışma sonrası sırtından vurulan Komutan Oğuz diziden mi ayrıldı merak edilidi. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Hudutsuz Sevda Oğuz karakterini canlandıran Mehmet Korhan Fırat'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı kesin değil. 

HUDUTSUZ SEVDA OĞUZ KİM?

Hudutsuz Sevda Oğuz karakterini Mehmet Korhan Fırat canlandırıyor. Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, diziden mi ayrıldı?

HUDUTSUZ SEVDA HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Hudutsuz Sevda eski adıyla Fox yeni adıya Now Tv'de her perşembe saat 20.00'de yayınlanıyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk, senaryosunu Bahadır Özdener kaleme alıyor. 

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE?

Hudutsuz Sevda dizisi, kan davası nedeniyle küçük yaşlarda babasını kaybeden Halil İbrahim'in 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e dönmesini anlatıyor. Kan davası ve imkansız bir aşk temasında ilerleyen dizinin başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner yer alıyor. Hudutsuz Sevda Oğuz öldü mü, diziden mi ayrıldı?

MEHMET KORHAN FIRAT KİMDİR?

Mehmet Korhan Fırat, 1988 yılında Erzincan'da doğdu. Üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamladı. İlk ekran önü tecrübesine 2010 yılında Şefkat Tepe dizisinde başladı. Ardından 2017 yılına kadar tiyatro oyunculuğuna devam etti. 2017-19 yılları arasında Bizim Hikaye, 2019 yılında Doğduğun Ev Kaderindir, Payitaht Abdülhamid ve son olarak Aşk, Mantık, İntikam dizilerinde oynadı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...