Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri kahreden ayrılık! En sevilen karakter böyle veda etti…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekranların en çok sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman’ın 149. bölümü izleyicilerin nefesi kesti. Diziden gelen üzen haber ise izleyicileri kahretti. En sevilen karakter bu şekilde veda etti…

Her Çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 149. bölümde yaşananlar ise izleyicileri derinden yaraladı. Ünlü oyuncu diziden apar topar ayrılma kararı aldı. 

KURULUŞ OSMAN’DAN KAHREDEN HABER 

Yeni bölümleriyle merak konusu olan Kuruluş Osman bu defa ortalığı karıştıracak bir türden ekranlara geldi. İzleyiciler o sahneyi görür görmez büyük hüzün yaşadı. 

Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri kahreden ayrılık! En sevilen karakter böyle veda etti… - 1. Resim

Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Faruk Aran ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi popüler isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman’da bir dönem resmen sona erdi. 

EN SEVİLEN KARAKTER DİZİYE VEDA ETTİ 

Kuruluş Osman Bayındır Bey karakteri ile seyircinin karşısına çıkan usta oyuncu Deniz Hamzaoğlu efsane dizinin kadrosuna veda etti. Bayındır Bey karakteri ile seyircinin büyük beğenisini kazanan usta oyuncu yeni bölümde ölerek Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosundan ayrıldı.

Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri kahreden ayrılık! En sevilen karakter böyle veda etti… - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...