Pucca'nın çocuğunun hastalığı nedir? Kaçıncı kattan düştü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pucca'nın çocuğunun hastalığı nedir? Kaçıncı kattan düştü?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yazar ve sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı Selen Pınar Işık'ın 6 yaşındaki oğlunun hastalığı araştırılıyor. Pucca'nın çocuğunun hastalığı nedir? Kaçıncı kattan düştü? İşte detaylar...

Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık'ın oyuncu Osman Karagöz ile evliliğinden  6 yaşında Batı adında bir oğlu bulunuyor. Sosyal medyada ve arama motorlarında Pucca'nın çocuğunun hastalığı ve kaçıncı kattan düştüğü araştırılıyor. Pucca'nın çocuğunun hastalığı nedir? Kaçıncı kattan düştü? 

PUCCA'NIN ÇOCUĞUNUN HASTALIĞI NEDİR? 

Sosyal medyada ve yazar olarak Pucca lakabını kullanan Selen Pınar Işık'ın 6 yaşındaki oğlu Batı geçtiğimiz yıl üçüncü kattan düşerek yaralandı. Batı, olay sonrası vücudundaki kırıklar nedeniyle iki kez ameliyat olmak durumunda kaldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili duygularını paylaşan Pucca, "bir günde ömrümden 25 yıl gitti" sözleriyle ifade etti. 2 saatte 25 yıl yaşlandığını belirten Pucca'nın çocuğu Batı'nın sağlık durumu artık iyi. 

PUCCA HAKKINDA KİRA ÖDEMEDİĞİNE DAİR İDDİALAR

Pucca'nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer isimli X (Twitter) kullanıcısı Pucca'nın bir süredir kira ödemediğini söyledi. Pucca'nın ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırdığını söyleyen Jale Tuncer, son 16 aydır kira ödemeden evlerinde oturduğunu söyledi. Pucca'dan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi. 

PUCCA KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca, asıl adıyla Selen Pınar Özışık 3 Haziran 1987 yılında İzmir Karşıya'da doğdu. Karşıyaka Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Ankara'ya taşındı ve burada Radyo Televizyon Sinema, Gazetecilik bölümlerini bitirdi. Radyoda 'sesli günlük' tutuyordum diyen Pucca başına ne geldiyse anlattığını ve daha sonrasında bir televizyon kanalında işe girdiğini söylüyor. Pucca'nın açtığı blog ve Twitter hesabı kısa sürede ciddi bir takipçi sayısına ulaştı. Ardından kaleme aldığı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" ve "Ve Geri Kalan Her Şey" isimli kitaplarıyla çok satanlar listesine girdi. 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...