Survivor eleme adayı kim oldu? Dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 9 Ocak Salı Survivor eleme adayı kim oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eleme adayı kim oldu? Dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 9 Ocak Salı Survivor eleme adayı kim oldu?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün akşam 5. bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star’da kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Hakan ve Bozok arasında yükselen tansiyonda geceye damga vurdu. 9 Ocak Salı akşamı Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2024 eleme adayı, 9 Ocak Salı akşamı yapılan oylama ile belli oldu. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Hakan ve Bozok arasında yaşanan kavga mücadelenin dozunu arttırdı. Gecenin sonunda yapılan ada konseyinde potaya kim gitt? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2024’te 5. bölümde heyecan dorukta bir dokunulmazlık oyunu oynandı. mavi ve kırmızı takım arasında geçen kıyasıya mücadelede günün kazananı mavi takım oldu. Birinci turda kadınlar yarışında 8-6 üstünlük sağlayan Mavi takım, ikinci turda 8-6 öne geçerek 2-0 bir skorla dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımın galip geldiği dokunulmazlık oyununda kırmızı takım bir adayı konseyi yaşadı. Yarışmacılar, adadan gitmesini istedikleri isimler için oy kullandı. Yapılan oylama sonucu en fazla ismi çıkan yarışmacı Ersin oldu. Survivor eleme adayı Ersin oldu. Ersin 4.eleme adayı olarak Doğukan, Yaman ve Sercan’ın yanında yerini aldı. 

SURVİVOR DA GERİLİM HAKAN VE BOZOK ARASINDA NE OLDU?

9 Ocak Salı akşamı yayınlanan Survivor 2024 All Star bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında Hakan ve Bozok arasında gerilim yükseldi. Oyun sonrası öfkesine hakım olamayan Hakan Hatipoğlu, Bozok’un üstüne yürüdü. Yaşanan fiziksel kavga yapım ve yarışmacıların araya girmesiyle önlendi. Kavga sonrası çok sinirlenen Acun Ilıcalı, Hakan’on bu hareketine yaptırım uyguladı. Hakan iki ödülden yararlanmama cezası aldı. 

SURVIVOR ALL STAR KIRMIZI TAKIM

Nagihan Karadere

Nihat Altınkaya

Bozok Gören

Turabi Çamkıran

Gizem Memiç

Sercan Yıldırım

Doğukan Manço

Aleyna Kalaycıoğlu

Berna Gözbaşı

Pınar Saka

Ersin Korkut

Özgür Tetik

Merve Aydın

SURVİVOR ALL STAR MAVİ TAKIM

Ogeday Girişken

Seda Ocak

Yiğit Poyraz

Damla Can

Yunus Emre

Begüm Yücetan

Seda Aktuğlu

Yasin Obuz

Sahra Işık

Hakan Hatipoğlu

Furkan Kızılay 

Nefise Karatay

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...