Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı nedir?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İdris Aybirdi kimdir? Survivor Sahra Işık’ın eşi kim, evli mi, adı ne? | Sosyal medyada yarışmadan daha önce elenen Seda Aktuğlu’nun Sahra’nın eşi İdris Aybirdi’nin yanına giderek bir şeyler söylediği ve Sahra’nın bu sebeple Survivor’dan ayrıldığı iddia edilmiştir. Peki, Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? İşte Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı…

İdris Aybirdi kimdir? Seda Aktuğlu’nun Sahra’nın eşi İdris Aybirdi’nin yanına giderek bir şeyler söylediği ve Sahra’nın bu sebeple Survivor’dan ayrıldığı iddia edilmiştir. Peki, Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? İşte Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı haberimizde…

SURVİVOR SAHRA’NIN EŞİ KİM?

Survivor’a geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde veda eden Sahra Işık, açtığı canlı yayında yarışmadan ayrılmasının gerçek sebebini açıkladı. Dost kazığı yediğini belirten Işık, Seda Aktuğlu’ya ateş püskürürken, Seda ise Sahra’nın eşi İdris Aybirdi’den gelen mesajları ifşa etti. Sahra Işık’ın eşi İdris Aybirdi hakkında çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, iş insanı olduğu bilinmektedir.

SAHRA IŞIK NE DEDİ?

Yarışmaya aniden veda eden Sahra Işık, açtığı canlı yayında Seda Aktuğlu’ya seslendi. Eski arkadaşına çok sinirlenen Işık “Adını dahi anmak istemiyorum. Sana iyilikten başka ne yaptım ben. Sen dışarı çıkıyorsun. Hadi İdris'i aradın birçok şey söyledin. Sen annemi babama nasıl ithamlarda bulunuyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen?” dedi.

SEDA AKTUĞLU'NUN PAYLAŞTIĞI MESAJLAR NE?

Sahra Işık’ın canlı yayınının ardından Seda Aktuğlu, sosyal medyada peş peşe paylaşım yaparak Sahra’nın eşi İdris Aydirdi ile olan mesajlarını ifşa etti. Küfür ve tehdit dolu mesajlar sosyal medyada gündem olunca, Aktuğlu paylaşımlarını sildi. Acun Ilıcalı’nın ekibinin kendisini aradığını belirten Aktuğlu, “Bu konuyu kapatıyorum” diyerek olayları sineye çektiğini belirtti.

Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı nedir?

İDRİS AYBİRDİ NE DEDİ?

Yaşananların ardından gözlerin çevrildiği Sahra Işık’ın eşi İdris Aybirdi’den bir açıklama geldi. Aybirdi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Seda Aktuğlu denilen şahıs elendiği günden beri telefonla beni arayıp sevgili eşim Sahra hakkında ağza alınmayacak ithamlarda bulundu. Sabahtan akşama kadar Sahra’yı bana kötüledi. Yetmedi boşandığında sana şahit olacağım İdris, senin yanındayım diyen biridir. Yetmedi Ogeday’ın Sahra’ya çok yakın davrandığını söyledi. Ben de anlık kıskançlıkla kendisine mesajları yolladım. Bu kadın evimizde günlerce kalıp bizim ekmediğimizi yedi. Beni geçin kardeşim dediği insana yaptıklarını iki dünyada da ödeyemez. Kendisiyle mahkeme yoluyla savaştığımda bakalım yuvamı yıkmaya çalışmak ne demek iftira ne demek, kim haklı kim haksız göreceğiz.”

Survivor Sahra'nın eşi İdris Aybirdi kimdir? Survivor Sahra Işık ve Seda Aktuğlu olayı nedir?

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...