Barış Arduç setlere dönüyor, merakla beklenen yeni dizisi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Barış Arduç setlere dönüyor, merakla beklenen yeni dizisi belli oldu

MEDYA Haberleri

Ekranların başarılı erkek oyuncularından Barış Arduç, yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arduç, Star TV’de yayınlanacak dizide oynayacak.

Ünlü oyuncu Barış Arduç’un son projesi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ardından yeni rol alacağı yapım netleşti.

Barış Arduç son olarak, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Arduç’u Alparslan olarak izlediğimiz dizi geçtiğimiz sezon çok izlenmişti. Dizide oyunculuğunu konuşturan Arduç’un kadrodan ayrılmasıyla yeni projesi merak konusu olmuştu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Barış Arduç'un adresi belli oldu, ünlü isim yeni sezona bomba gibi giriş yapacak.

ANLAŞMA TAMAM, PARTNERİ NET DEĞİL

Dizi ve film sektörünün başarılı aktörü Barış Arduç ailesiyle yaptığı kısa bir yaz tatilinin ardından setlere dönmeye hazırlanıyor. Yeni projesi heyecanla beklenen yakışıklı oyuncu bu kez bambaşka bir rolle geliyor.

En çok iş teklifi alan oyuncuların başında gelen Arduç, sektörün önde gelen yapım şirketlerinden OGM Pictures’la el sıkıştı. Başarılı oyuncu, şirketin Star TV için çekeceği yeni iddialı dizisinde başrol oynayacak. Böylece Arduç, kariyerindeki ilk büyük yükselmeyi yaşadığı “Kiralık Aşk”ı çektiği Star TV’ye yıllar sonra yeniden dönmüş olacak. Arduç’un partnerinin ise henüz belli olmadığı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...