Ata Demirer’den bir ilk... Yeni projesi için kolları sıvadı, adresi ise şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ata Demirer’den bir ilk... Yeni projesi için kolları sıvadı, adresi ise şaşırttı

MEDYA Haberleri

Son olarak Bursa Bülbülü filmini izleyiciyle buluşturan komedyen Ata Demirer’den yeni proje müjdesi geldi. Dizi hazırlığına başlayan Demirer’in projesinin adı da belli oldu.

Başarılı filmleri ve stand up gösterileriyle konuşulan komedyen Ata Demirer, bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar beyazperdede sayısız filmini izlediğimiz Demirer, bu kez farklı bir platformda izleyiciyi güldürecek. Cem Yılmaz’dan sonra ünlü ismin de ilk kez Netflix'e dizi çekmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

İŞTE DİZİNİN ADI

Son olarak Bursa Bülbülü filmini seyirciyle buluşturan Demirer, geçen günlerde annesi için ev satın aldığı Urla’da arkadaşlarıyla dizinin kutlamasını yaptı. Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan‘ın ortağı olduğu BKM Film imzalı dizinin adı “Bir İhtimal Daha Var.”

8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; komedi dizisini ülkemizin en başarılı kalemlerinden Deniz Akçay yazıyor. Geçmişte Hayat Bilgisi dizisini de yazan Akçay, uzun zaman sonra komedi projesi yazacak. Bir İhtimal Daha Var’ın yönetmen koltuğunda Ata Demirer‘in yol arkadaşı Hakan Algül oturacak. Oyuncu seçimleri başlayan dizinin Urla‘da çekilmesi gündemde… 

Şimdiden merak uyandıran dizi 8 bölümden oluşacak.

Ata Demirer’den bir ilk... Yeni projesi için kolları sıvadı, adresi ise şaşırttı

Ata Demirer, daha önce ‘Tatlı Hayat’ , Korsan TV gibi dizilerde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi “Avrupa Yakası” adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı “Volkan” karakteri ile oldu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...