İnci Taneleri Dilber'in söylediği şarkı kimin? İnci Taneleri Dilber gerçek hayatta var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnci Taneleri Dilber'in söylediği şarkı kimin? İnci Taneleri Dilber gerçek hayatta var mı?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yılmaz Güney'in hem yazıp hem oynadığı İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber ve şarkısı gündem oldu. Dilber'in söylediği şarkı özellikle çokça aratıldı. Peki, İnci Taneleri Dilber'in söyledi şarkı kimindir? İnci Taneleri Dilber gerçek hayatta var mı?

Senaryosunu Yılmaz Güney'in yazdığı İnci Taneleri, dizisi yayınlandığı günden itibaren beğeni topladı. Dizi de son olarak Dilber karakterini oynayan Hazal Ergüçlü gündem oldu. BKM Yapımın üstlendiği diziye dair çok araştırlan konu ise Dilber'in söylediği şarkı "Evin Barkın Yok Mu" araştırıldı. 

İNCİ TANELERİ DİLBER'İN SÖYLEDİĞİ ŞARKI KİMİN?

Dizide yer alan bir mekanda söylenen şarkı sosyal medyada aratıldı. Son 3 gündür Evin Barkın Yok Mu? şarkısı aslında1970'li yıllardan kalma anonim bir eserdir. Sincanlı Erkal şarkıyı, İnci Taneleri'nin atmosferine derinlik katan ve izleyicilere duygusal bir bağ kurma fırsatı sunan özel bir detay olarak öne çıkardı. Dizide Azem Yücedağ, adlı karakter hapishaneden çıkar. Radikal bir kararla tüm geçmişini temizlemeye kararlı Azem'in bir tülü iki yakası bir araya gelmez. Azem'in eski dostu Yaşar tüm dengeleri yeniden bozar. Dizi de bir diğer kilit karakter ise Dilber'dir.

İnci Taneleri Dilber'in söylediği şarkı kimin? İnci Taneleri Dilber gerçek hayatta var mı?

İNCİ TANELERİ DİLBER GERÇEKTE VAR MI?

Yılmaz Erdoğan'ın gerçek bir karakterden esinlerek yazdığı düşünülen Dilber'in kim olduğu merak edildi. Oyuncu Hazal Ergüçlü tarafından oynanan Dilber'in sadece bir karakter olduğunu ifade eden Yılmaz Erdoğan, hayatta bir çok bu tarz karakterin olduğunu belirtti. Dilber bir mekanda çalışan bir kadındır. Hayatı zorluklarla olan Dilber'in hayat savaşı dizi de merak edilen bir diğer konu oldu. 

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...