Kılıçdaroğlu işine gelmeyeni hedef alıyor: Tehdit etmediği kimse kalmadı

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu işine gelmeyeni hedef alıyor: Tehdit etmediği kimse kalmadı

POLİTİKA Haberleri

Çiftçisinden esnafına, memurundan bürokratına, yargı mensuplarından seçmenine kadar toplumun her kesimini hedef alan Kılıçdaroğlu, bu sefer Arap yatırımcıları tehdit etti.

HABER MERKEZİ

Son olarak Atatürk Havalimanı arazisine yapılacak millet bahçesine karşı çıkarak yatırımcı ve müteahhitlere yönelik sözleri nedeniyle tepkileri üzerinde toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tehdit politikasından vazgeçmiyor. Kılıçdaroğlu, bugüne kadar çiftçiden esnafa, memurdan bürokrata kadar toplumun her kesimine tehditler savurmuştu.

İşte onlardan bazıları...

BÜROKRATLARA: CHP lideri geçtiğimiz yıl, devlet memurları ve bürokratlara tehditler savurarak, 18 Ekim’i milat ilan etmesi siyasette tansiyonu yükseltmişti.

YARGIYA: Türkiye’nin 20 Mart 2021’de ayrıldığı İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili Danıştay’ı da tehdit eden Kılıçdaroğlu "Eğer aklınızı kiraya vermediyseniz, o sözleşmeyi yeniden ihya etmek zorundasınız" diyerek emir vermişti.

ÖĞRETMENLERE: Kılıçdaroğlu, 2020 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde "İktidara oy veren öğretmene öğretmen demem" demişti.

ÇİFTÇİLERE: CHP lideri, 22 Aralık 2020’de Mardin, Şanlıurfa ve Konya gibi çiftçiliğin olduğu illerde AK Parti oylarının hâlen yüksek olduğunu gördüğünü ifade ederek "Siz hâlâ gidip oy verirseniz benim iki elim yakanızda olacak" demişti.

KANAL İSTANBUL: İktidara gelmeleri hâlinde Kanal İstanbul projesini durduracaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, projede yer alacak müteahhit, bankacı, siyasetçi ve bürokratları hedef göstermişti.

Geçtiğimiz yıl büyükelçilere de bir mektup gönderen CHP lideri, yabancı yatırımcıları da tehdit etmiş, iktidara gelmeleri hâlinde projede yer alan firmalara paralarını ödemeyeceğini söylemişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...