Mustafa Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Jeremy Rifkin sorusu: Hala maaş ödüyor musunuz?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mustafa Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Jeremy Rifkin sorusu: Hala maaş ödüyor musunuz?

POLİTİKA Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını halefi eski yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’a devreden Mustafa Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seçim öncesi danışmanlık görevine getirdiği ABD’li Jeremy Rifkin ile ilgili gönderme yaptı.  

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ABD’li ekonomist Jeremy Rifkin ile ilgili dikkat çeken paylaşım geldi.

"HALA MAAŞ ÖDÜYOR MUSUNUZ"

“Bir konuyu merak ediyorum” diyen Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Bu Zoom'dan bağladığınız danışman Jeremy Rifkin'in hala maaşını ödüyor musunuz? şeklinde soru yöneltti.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Bakan Varank’ın Rifkin ile ilgili paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Mustafa Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Jeremy Rifkin sorusu: Hala maaş ödüyor musunuz?

ABD’Lİ DANIŞMAN TARTIŞMA BAŞLATMIŞTI

CHP lideri seçimden bir süre önce Amerikalı ekonomist Jeremy Rifkin’i başdanışmanı olarak atamıştı.

Avrupa Birliği ve Çin hükümetlerinin yanı sıra eski Almanya Başbakanı Angela Merkel'e, Üçüncü Sanayi Devrimi'nin uygulanması konusunda da danışmanlık yapan Jeremy Rifkin, CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı programına Zoom uygulaması üzerinden bağlanmıştı.

“MİLLETİMİZ TEKNOLOJİ GÖRSÜN” DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu’nun Rifkin'le yaptığı Zoom toplantısı eleştirilerine verdiği Milletimiz teknolojiyi de görsün istedim” sözleri tepki çekmişti.  

Ayrıca Neoliberal fikirlerle tanınan Rifkin'in Türkiye'ye ayak basmaması da tartışılmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...