Kadıköy’de ceza yiyen taksiciden polise çirkin tepki: Yaz cezayı belki sana yıldız takarlar

- Güncelleme:
Kadıköy’de ceza yiyen taksiciden polise çirkin tepki: Yaz cezayı belki sana yıldız takarlar
GÜNDEM Haberleri

Kadıköy’de, trafik denetimi gerçekleştirildi. Emniyet kemeri takmayan taksi sürücüsü denetimlerde uygulamaya takılarak ceza yedi. Ceza yiyince polis memuruna çirkin bir tepkide bulanan taksi sürücüsü, “Yaz cezayı belki sana yıldız takarlar” dedi. Denetimler çerçevesinde, 7 sürücüye 3 bin 52 lira cezai işlem uygulandı.

Kadıköy’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler çerçevesinde sürücülerin belediye belgeleri, emniyet kemerleri ve sürücü belgeleri kontrol edildi. Rıhtım Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 7 taksi sürücüsüne toplamda 7 bin 52 lira cezai işlem uygulandı.

436 LİRA CEZA UYGULANDI

Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen bir taksi sürücüsü ise kendisine cezai işlem uygulayan polis memuruna çirkin bir tepkide bulundu. Kendisine ceza uygulayan polis memuruna, “yaz cezayı belki sana yıldız takarlar” diyerek çirkin ifade kullanan taksi sürücüsü, emniyet kemeri takmadığından dolayı 436 lira ceza yedikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Kadıköy’de ceza yiyen taksiciden polise çirkin tepki: Yaz cezayı belki sana yıldız takarlar

“BELKİ DE YILDIZ TAKARLAR SANA”

Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı için ceza uygulanan taksici, “Ceza yazacaklar, ben de burada bekleyeyim herkese yazalım. Müşterimin acil işi vardı, ben de parktan çıktım takamadım. Cezayı yapıştırdın, belki de yıldız takarlar sana” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...