Pirinç suyunu dökmeyin! Sofraların baş tacı bakım yıldızınız olsun

Düzenleyen:
Pirinç suyunu dökmeyin! Sofraların baş tacı bakım yıldızınız olsun

SAĞLIK Haberleri

Türk mutfağında ana yemeklerin yanındaki vazgeçilmez lezzet şüphesiz pirinç pilavıdır. Hemen her kadın tane tane pilava kavuşmak için pirinçleri suda bekletir. İşte pirinçlerin beyaz renk verdiği o su cildimiz için çok kıymetli.

Duygu YILMAZ

Uzak Doğulu kadınların genç, pürüzsüz ve parlak ciltlerini fark etmişsinizdir. İşte onların güzellik sırlarının başında pirinç suyu geliyor.

Kaynatarak ya da soğuk suda bekleterek elde ettiğiniz pirinç suyunu bir şişeye doldurun ve sabah akşam cildinizi pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle temizleyin. Yüksek miktarda mineral içeren pirinç suyu yardımıyla cildiniz ihtiyacı olan neme kavuşacak.

Gözenekleri sıkılaştırmasının yanında cilt renginizi de eşitleyecek. Beyazlatma özelliğiyle ön plana çıkan pirinç suyu güneş lekeleriyle de vedalaşmanızı sağlayabilir.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...