AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 6'lı Masa'ya yüklendi: Bunlar kalp işareti bile yapmayı beceremiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 6'lı Masa'ya yüklendi: Bunlar kalp işareti bile yapmayı beceremiyor

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da vatandaşlara hitap etti. Muhalefet partilerini hedef alan Çelik "Bunlar kalp işareti yapmaya çalışırken Kızılelma göklerde uçuyordu. Bunlar kalp işaretini hala becerememişlerdi. Onu yapamayanlar HDP işareti yapıyor" dedi

Adana milletvekili adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

“BÜTÜN ÖRGÜTLER BİRLEŞMİŞ ‘ERDOĞAN GİTSİN’ DİYOR”

Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına hakaret edenlerin 'Erdoğan'a karşıyız' dediklerini aktaran Çelik “Hepiniz Erdoğan'a karşı olsanız ne yazar? İşte Adana 'Erdoğan' diyor. Vatandaşımıza, askerimize, polisimize silah çekenler, FETÖ'sünden PKK'sına kadar bütün terör örgütleri birleşmişler 'Erdoğan gitsin' diyorlar. İşte hepinize cevabı Adana'dan 3 kelime ile veriyoruz ve 'Recep Tayyip Erdoğan' diyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEPİNİZ GELİN”

Terör örgütlerinin "Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleyeceğiz" dediklerini anlatan Ömer Çelik "Türkiye'nin bütün düşmanları, Avrupa'nın faşistleri, terör örgütleri oklarını Recep Tayyip Erdoğan'a çevirmiş. Hepiniz gelin. Alt alta üst üste toplayın, yan yana yazın sizin vereceğiniz kararın İstasyon Meydanı'nda haddini bildiririz, gereken cevabı veririz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 6'lı Masa'ya yüklendi: Bunlar kalp işareti bile yapmayı beceremiyor

“BUNLAR KALP İŞARETİYLE UĞRAŞIRKEN KIZILELMA GÖKLERDE UÇUYOR”

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz gazının ilk ateşini yaktığını hatırlatarak, "İnşallah bu gazları daha çok çıkardıkça milletimize Cumhurbaşkanı'mız yepyeni müjdeler verecek. Bunlar kalp işareti yapmaya çalışırken Kızılelma göklerde uçuyordu ama bunlar kalp işaretini hala becerememişlerdi. Bunlar kalp işareti yapmak için gayret ederken Türkiye'nin ilk İHA ve SİHA gemisi TCG Anadolu denizlerde bayrak göstermeye başladı. Bunlar kalp işareti yapmaya çalışırken Cumhurbaşkanımız ev hanımlarına emeklilik müjdesi verdi, hanımların evdeki emeği bereketlensin diye. Bunlar hala kalp işareti yapmaya çalışıyordu, Cumhurbaşkanı'mız gençlere, evlenmek isteyenlere evlilik yardımı yapılacağını söyledi. Bunlar kalp işareti yapmayı beceremediler, hala uğraşıyorlardı, o sırada HDP'lilerin yoğun olduğu bir mitinge katıldılar ve orada günlerdir kalp işareti yapamayanların bir saniye içinde HDP işareti yaptığını gördük" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...