AK Parti'den seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği! Gidiş-dönüş biletleri için çalışmalar başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği! Gidiş-dönüş biletleri için çalışmalar başladı

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimleri için kolları sıvadı. Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla birlikte başka şehirlerde ikameti olan vatandaşlar şimdiden ulaşım konusunu düşünmeye başladı. 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 28 Mayıs'taki seçimler için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı hareket geçti ve vatandaşların beklediği haber geldi. AK Parti tarafından 14 Mayıs’ta olduğu gibi on binlerce seçmene 28 Mayıs’taki seçimde de ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek. İşte başvuru için detaylar...

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti tarafından ikameti başka ilde olan on binleri aşkın vatandaşların ulaşımı için çok  sayıda otobüs kaldıırlmış ve vatandaşlar oylarını ikametlerinin kayıtlı olduğu illere giderek kullanmışlardı. Seçimlerin 2. tura kalmasıyla AK Parti vatandaşlar bir kez daha ulaşım desteği vermeye hazırlanıyor. 

ULAŞIM DESTEĞİ İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için  harekete geçti. İl ve ilçe başkanlıkları koordinasyonunda ücretsiz gidiş-dönüş ulaşım desteği için çalışmalara başlandı. İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gün, Türkiye Yüzyılını inşa eden liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emanetine sahip çıkma günüdür. Oy kullanmak için ilimizden memleketlerine gitmek veya memleketlerinden ilimize gelmek isteyen seçmenlerimizin ulaşım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul'umuzda bulunduğunuz ilçenin 'İlçe Başkanlığına' başvurarak gidiş-dönüşlerinizi size sağlanacak otobüsler ile ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.”

AK Parti'den seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği! Gidiş-dönüş biletleri için çalışmalar başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...