Muharrem İnce'nin istifasında 10 Mayıs detayı! AK Partili Hamza Dağ bu tarihe dikkat çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muharrem İnce'nin istifasında 10 Mayıs detayı! AK Partili Hamza Dağ bu tarihe dikkat çekti

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Muharrem İnce'nin istifasını değerlendirdi. Dağ, FETÖ'nün Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na son kıyağını yaptığını söyledi. Hamza Dağ, kasetin yayınlanma tarihi olan 10 Mayıs'a da dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dağ, konuşmasına günün en sıcak gelişmesiyle başladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendiren Hamza Dağ, işin arkasında FETÖ olduğunu savundu. Özellikle sosyal medyada gündeme gelen kaset söylemlerini hatırlatan Dağ, örgütün Kemal Kılıçdaroğlu'na son kıyağını yaptığını söyledi.

"FETÖ MONTAJLADI, BURADAKİ UZANTILARI DA YAYDI"

AK Parti'li Hamza Dağ "Muharrem İnce aday olduğundan beri çekilmesi için sürekli baskı yapılıyordu. Son dönemlerde de FETÖ firarisi olan Cevheri Güven, montaj olduğu net olan bir video yayınlamış. Ben videoyu görmedim ama arkadaşlarım bilgi verdi. Bu tarz işleri FETÖ tarafından yapılır. Bugün ortaya çıkan CHP’nin 40 bin trollük ordusu da bunun yayılımını gerçekleştirdi. Bir de CHP’nin sözcüsü haline gelen tetikçi gazeteciler var. Bunlar Halk TV’de, Sözcü TV’de, KRT TV’de yayın yapıyorlar. FETÖ’cüler montajladı, buradaki uzantılar da yaydı. FETÖ Kemal Kılıçdaroğlu’na ikinci kıyağını yaptı” dedi.

10 MAYIS DETAYI

Konuşmasına devam eden Dağ "Çok ilginç bir şey söyleyeceğim; tarihe dikkatinizi çekerim, 10 Mayıs 2010 FETÖ’nün yapmış olduğu kaset kumpası Deniz Baykal genel başkanlıktan ayrıldığı tarih, 10 Mayıs 2023… Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday oldu. Hiç böyle şeyler yaşandı mı? İnşallah pazar günü yaptıkları bu hareketin bedelini milletimiz ödetetek" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI'MIZ İLK TURDA KAZANACAK"

Hamza Dağ, seçimde son durumu da değerlendirdi. İlk turda zafere ulaşacaklarını belirten Dağ "14 Mayıs’ta millet bunlara fırsat vermeyecek. Cumhurbaşkanı’mız ilk turda açık arayla seçimi bitirecek. AK Parti de TBMM'de birinci parti olacak” diye konuştu. 

Kaynak: Ensonhaber.com

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...