TİP'li Ahmet Şık'tan, AK Parti'nin reklam afişlerine tehdit yazısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık, AK Parti'nin reklam panosuna astığı seçim afişine sprey boya ile "Yargılanacaksınız" yazdı. Şık'ın, söz konusu görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Seçime günler kala çirkin olaylar yaşanmaya devam ediyor. Mersin’de Hüda Par standına yapılan saldırı, Ankara’da vatandaşları döven Yeşil Sol Partililerin ardından şimdi de bir vekil sahnede. Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Ahmet Şık, AK Parti’yi tehdit etti. Şık, AK Parti'nin reklam panosuna astığı seçim afişine "Yargılanacaksınız" yazdı. Ahmet Şık'ın, provokasyon girişimine yönelik görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. 

AHMET ŞIK KİMDİR?

Ahmet Şık, 1970 yılında Adana'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu.Mesleğe, üniversitenin birinci sınıfında iken Milliyet gazetesinde stajyer muhabir olarak başladı. 1991 ve 2007 yılları arasında Cumhuriyet, Evrensel ve Yeni Yüzyıl gazeteleri ile Nokta dergisinde muhabir, Reuters haber ajansında da foto muhabir olarak çalıştı.2018 genel seçimlerinde HDP'den milletvekili adayı oldu ve İstanbul milletvekili seçilerek parlamentoya girdi. 4 Mayıs 2020 günü partisinden istifa ettiğini açıkladı. 19 Nisan 2021'de Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı. Ahmet Şık, 2011 yılında Ergenekon Davası kapsamında 1 sene hapis yattı.

ÖZEL YAŞAMI

Ahmet Şık, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...