Karadeniz derbisinde çıt çıkmadı (Trabzon 0-0 Rizespor)

Karadeniz derbisinde çıt çıkmadı (Trabzon 0-0 Rizespor)

SPOR Haberleri

Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Bol pozisyonlu geçen ve bir kırmızı kartın çıktığı mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Süper Lig 19. haftası kapanış maçı Trabzonspor ve Çaykur Rizespor arasında oynandı.Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.Karşılaşmaya mutlak üç puan hedefi ile çıkan iki takım da yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremeyince birer puanı paylaşmak zorunda kaldı. Karşılaşmada ayrıca Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan 80. dakikada kırmızı kart görerek takımını maçın son dakikalarında 10 kişi bıraktı.Bordo mavili ekipte ayrıca Fransız yıldız Florent Malouda, maçın 27. dakikasında sakatlık geçirerek maçı tamamlayamadı.Bu sonucun ardından Trabzonspor puanı 29 olurken, Çaykur Rizespor 17 puana çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

M.S.Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90'Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Olcan ceza alanına girmek istedi ama savunmayı geçemedi.
90'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında sol kanattan Olcan'ın ortasında savunma topu kornere gönderdi.
90'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Ali Adnan'ın ceza alanına ortasında kaleci Onur topun kontrolünü sağladı.
90'Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
90'Kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın doğrudan kaleye göndermek istediği top barajı geçmedi.
89'Trabzonspor atağında rakip ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topta kafa topu mücadelesinde Ahmet Görkem, Henrique'ye faul yaptı. Tehlikeli bir nokta.
88'Rizespor'da oyuncu değişikliği. Liban Abdi oyundan çıkarken Deniz Kadah oyuna girdi.
86'Rizespor gole bir kez daha çok yaklaştı. LuaLua'nın ceza alanı dışından ceza alanı içi sağ direk dibindeki Sercan'a gönderdiği topta Sercan'ın müsait durumdaki vuruşunu kaleci Onur, müthiş çıkardı ve ardından Kweuke'nin vuruşu üstten dışarıya gitti.
85'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Özer'i yere indiren Kıvanç, sarı kart gördü.
83'Gelişen Rizespor atağında Abdi topla birlikte ceza alanına girdi ama kalabalık savunma arasından çıkamadı.
82'Rizespor, 10 kişi kalan Trabzonspor karşısında baskısını arttırmaya çalışıyor.
81'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
80'Kullanılan serbest vuruşta kale sahasına yapılan ortada Kweuke'nin kafa vuruşu savunmaya çarpan top kornere gitti.
79'Gelişen Rizespor atağında Sercan, sağ kanattan son çizgi yakınlarından ceza alanına girmek isterken Yusuf'un müdahalesiyle yerde kaldı ve Yusuf, önce ikinci sarı ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.
79'Trabzonspor'da son oyuncu değişikliği
78'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Viera'nın kafa vurulu yandan az farkla dışarıya gitti.
77'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi, ceza alanına hareketlendi ama araya giren savunma topu kornere gönderdi.
76'Ev sahibi ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı ama savunma topu uzaklaştırdı.
75'Ali Adnan, gördüğü bu sarı kartın ardından cezalı duruma düştü.
74'Gelişen Trabzonspor atağında Olcan'a sert bir faul yapan Ali Adnan sarı kart gördü.
73'Trabzonspor yarı alanında topla buluşan Kweuke, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti.
72'Rizespor, oyunun ikinci yarısında da etkili olan taraf görünümünde. Trabzonspor'da günün en etkili ismi olarak Olcan Adın'ı söyleyebiliriz.
71'Bordo mavililer, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Olcan'ın ceza alanına ortasında kaleci Serkan topu kontrol etti.
70'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direk yakınlarına yapılan ortada kaleci Serkan topun sahibi oldu.
69'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Silvestre topu kornere gönderdi. Trabzonsporlu oyuncular bu pozisyonda Silvestre'nin topa eliyle müdahale ettikleri yönünde itirazları oldu ama karar korner olarak verildi.
68'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Emre Güral oyundan çıkarken Özer Hurmacı oyuna girdi.
67'Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanatta topla buluşan Olcan, Görkem'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ahmet Görkem Görk, sarı kart gördü.
65'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın ceza alanına ortasında Kweuke'nin kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
64'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
63'Kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan topu doğrudan kaleye gönderdi ama Onur son anda sol köşeye giden topu kornere çeldi.
62'Gelişen Rizespor atağında LuaLua, ceza yayına yakın noktada Bosingwa'dan sıyrılmak isterken Bosingwa topa eliyle müdahale etti ve karar serbest vuruş. Kaleyi tam karşıdan gören bir nokta.
61'Kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın ceza alanına yaptığı ortada yerden seken top yandan dışarıya gitti.
60'Gelişen Trabzonspor atağında rakip yarı alanda sağ iç koridorda topla buluşan Adrian rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
59'Ev sahibi ekibin baskısı artmaya başladı. Abdi, topla birlikte ceza yayına kadar gidip vuruşunu yaptı ama sol direğe çarpan top dışarıya gitti.
58'Bir başka Rizespor atağında ceza alanı ön çizgisi yakınlarında hafif sol dışta topla buluşan LuaLua'nın şutu sağ direğin yanından dışarıya gitti.
57'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında ceza alanına gönderilen pasta topla buluşan Kıvanç'ın vuruşu savunmaya çarptı.
55'Bu kez gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın pasında ceza alanı dışında topla buluşan Kweuke'nin şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
54'Trabzonspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kaleci Serkan tehlikeyi önleyen isim oldu.
53'Bu arada az önce sarı kart gören Yusuf Erdoğan, bir sonraki lig maçında cezalı duruma düştü.
52'Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Olcan, kendi yarı alanından hızla çıkıp pasını sağ kanattan ileriye koşu yapan Adrian'a verdi. Adrian'ın ceza alanına ortasında kaleci Serkan topu kurtardı.
51'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir faul yapan Yusuf Erdoğan sarı kart gördü.
50'Gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Olcan'ın sert şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
49'Sol kanattan üst üste iki kez kullanılan köşe vuruşunda da Trabzonspor savunması rakibine vuruş izni vermedi.
48'Maçın en net pozisyonunu Rizespor yakaladı ama LuıaLua'nı ceza alanı içi sağ çaprazdan şutunu Onur son anda kornere gönderdi.
47'Ev sahibi ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Kweuke'nin kafa vuruşu Onur kurtardı.
46'Çaykur Rizespor ikinvi yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Sakatlık yaşayan Engin Baytar'ın yerine Sercan Kaya oyuna girdi.
46'İkinci yarı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
D.A.İlk yarıda son düdük ve ilk yarı sona erdi.
45'Rizespor'da Engin Baytar, bir sakatlık daha geçirdi ve sedyeyle oyun alanı kenarına götürüldü.
45'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Engin'in ceza alanına ortasında Kweuke'den önce Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
45'İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
44'İlk yarının son bölümleri oynanırken iki takım da çok fazla top kaybetmeye başladı.
42'Trabzonspor son dakikalarda topla biraz daha fazla oynamaya başladı.
41'Bordo mavililer, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Serlkan topu yumruklarıyla uzaklaştırıdı.
40'Trabzonspor bir kontra atak daha geliştirdi. Olcan Adın, topla birlikte sol iç koridordan ceza alanına girip bası olmasına rağmen vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
39'Rizespor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Bosingwa topu karşıladı.
38'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Florent Malouda oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna girdi.
37'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunmaya çarpan topu kaleci Onur kontrol etti.
36'Bu arada Trabzonspor'da Malouda ve Rizespor'da ise Engin sakatlık geçirdi. İki oyuncunun da şu an tedavisi yapılıyor ama Malouda oyuna devam edemeyecek.
35'Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Colman, ceza alanına orta yapmak istedi top dışarıya gitti.
34'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Onur topun sahibi oldu.
33'Bu kez gelişen Rizespor atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Silvestre'nin şutunu Onur kornere çeldi.
32'Bu dakikaya kadar yakalanan en net pozisyonu Emre Güral sonuca çeviremedi.
31'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gelişen kontra atakta sol kanatta topla buluşan Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Emre Güral'ın penaltı noktası yakınlarında boş durumdayken vuruşu direğin hemen üstünden dışarıya gitti.
30'Bu pozisyonun ardından Engin ve Colman arasında bir gerginlik yaşandı ama ardından tatlıya bağlandı.
29'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Engin, Colman'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
28'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Olcan'ın ceza alanına yaptığı ortada top herkesi aştı.
26'Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada topa yükselen Ahmet Görkem'in kafa vuruşunu çizgiden Kadir çıkardı.
25'Bir başka ev sahibi ekibin atağında Kweuke, sağ kanattan ceza alanına hareketlendi ama savunma topu kornere gönderdi.
24'Kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan'ın ceza alanına ortaladığı herkesi aşıp yerde sekti ve kaleci Onur'da kaldı.
23'Rizespor'da rakip yarı alanda sağ kanattan topla buluşan Abdi, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
22'Trabzonspor kontra atağında Colman, topu rakip yarı alana taşıyıp pasını Emre'ye verdi ama Emre, sol kanattan atağa katılan Malouda'ya pasını atamadı.
21'Sol kanatta paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından önce Abdi ve ardından Engin ceza alanı içinde pozisyon aradı ama Trabzonspor savunması geçit vermedi.
20'Sağ kanattan etkili gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında son anda Bosingwa topu kornere gönderdi.
19'Bordo mavililer rakibi karşısında oyunu yavaş yavaş dengelemeye başladı.
18'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Colman, topla birlikte ceza alanına kadar gidip ara pasını Emre'ye verdi ama Rizespor savunması araya girdi.
17'Hızlı gelişen Rizespor atağınd LuaLua, ceza alanı ön bölümüne kadar topla gitti ve pasını sağ kanattan atağa katılan Abdi'ye verdi ama Abdi'nin vuruşu üstten dışarıya gitti.
16'Trabzonspor rakibi karşısında oyun kurmakta oldukça zorlanıyor.
15'Bir başka Rizespor atağında Engin'in ceza alanına sol kanattan hareketlenen Ali Adnan'a pasında araya savunma girdi.
14'Gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın ceza alanı dışından şut denemesi savunmadan döndü.
nbsp;13'Rizesporlu oyuncular hazırlık pasları yaparak pozisyon üretmeye çalışıyor.
11'Bu arada Trabzonspor'da Gustavo Colman bir sakatlık geçirdi ve tedavisi için oyun alanının dışına çıktı.
10'Rizespor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma Bosingwa topu uzaklaştırdı. Ardından topu kontrol eden Kıvanç'ın uzak mesafeli şutunda top dışarıya gitti.
9'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Kadir'in sol kanattan köşe gönderine çok yakın bir noktadan yaptığı ortada kaleci Serkan'dan önce topla buluşan Olcan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
8'Yine sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
7'Ev sahibi ekip maça daha fazla istekli başlayan taraf oldu. Rizesporlu oyuncular sahanın her yerinde baskı yapıyor.
6'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
5'Gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın ceza alanı dışından şutu savunmadan döndü. Bu arada takım arkadaşıyla çarpışan Ahmet Görkem bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
4'Çaykur Rizespor'un rakip yarı alanda baskısı var.
3'Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanı dışından şutu kaleci Onur'da kaldı.
2'Trabzonspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Olcan topu kontrol edip Colman'a oynadı. Colman'ın ortasında Serkan yükselip topu kontrolüne aldı.
1'Karşılaşma Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...