Es- Es'in gol atmadığı maçı yok

Es- Es'in gol atmadığı maçı yok

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında yurt içi ve dışında yaptığı 5 maçta da gol attı.

Siyah-kırmızılı ekip, ilk hazırlık maçını 24 Temmuz'da Kardemir Karabükspor ile Eskişehir'de yaptı. Rakibini yeni transferi Mori Funes'in golüyle 1-0 yenen Eskişehirspor, daha sonra yurt dışı kampı için Avusturya'ya gitti. Yurt dışındaki hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile karşılaşan Es-Es'ler, yeni transferlerinde Andaç Güleryüz'ün golüne rağmen rakibine 2-1 yenildi. "Kırmızı şimşekler", İtalya'nın Seri C takımlarından Südtirol ile yaptığı maçı da Mirkan Aydın'ın attığı iki golle 2-1 kazandı. Hazırlıklar kapsamında Arnavutluk takımlarından FK Laçi'yi de Erman Kılıç ve Andaç Güleryüz'ün golleriyle 2-0 yenen Es-Es'ler, dün karşılaştığı Gaziantepspor'a da 2-1 mağlup oldu. Eskişehirspor'un bu maçtaki tek golünü Kamil Ahmet Çörekçi kaydetti. Es-Es'lerin hazırlık maçlarında attığı 7 golün 5'i yeni transferlerden geldi. Eskişehirspor, rakiplerin filelerini 5 kez sarmasına da engel olamadı.
Siyah-kırmızılı ekip, yarın Avusturya'daki son hazırlık maçını Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain ile yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...