Son Timsah Faty

Son Timsah Faty

SPOR Haberleri

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 maçı da kaybeden Bursaspor, Standart Liege'den Ricardo Faty ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Senegal asıllı Fransız oyuncu, Özlüce Tesisleri'nde kendisini yeşilbeyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından açıklamalarda bulundu. Faty, Türkiye'yi tercih etmesinde kültür ve din faktörünün olduğunu ifade etti. Fransız oyuncu, "Kültürümle, yaşadığım din ve ailemle alakalı olarak burayı seçmem çok mantıklıydı. Son dönemlerde Türkiye, gerçekten yabancı oyuncuları çeken bir lig oluyor" dedi. 
Ozan İpek Antalyaspor'da
Öte yandan Bursaspor Kulübü, tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek ile sezon başında transfer edilen Makedon savunma oyuncusu Sedat Berisha'nın sözleşmelerinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı. Ozan İpek bu gelişmenin ardından Antalyaspor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...