HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gomez'in tapusunu alıyor! Beşiktaş ikna etti

Gomez'in tapusunu alıyor! Beşiktaş ikna etti

SPOR Haberleri

Mario Gomez'in tapusu, Fiorentina ile yapılan müthiş pazarlık sayesinde çoktan alındı.

Mario Gomez'in tapusu, Fiorentina ile yapılan müthiş pazarlık sayesinde çoktan alındı. İtalyanlar, “Gomez'in size 2 yıllık maliyeti 24 milyon Euro (77.145.600 TL). Katkısı ortada” sözleriyle ikna edildi. Sezon sonu için de, sembolik bir satın alma bedeli konuldu.
 
Beşiktaş formasıyla gollerini sıralayan Mario Gomez, şu ana kadar forma giydiği 12 maçta rakip fileleri 8 kez salladı, herkesi kendisine hayran bıraktı. Fiorentina kariyerinin aksine bambaşka bir Gomez olarak karşımıza çıkan Alman oyuncunun bonservisini ise Siyah-Beyazlılar'ın daha önce yaptıkları müthiş pazarlık sayesinde sezon sonunda alacağı bildirildi. İtalyan ekibinden 2 yıllığına kiralanan Gomez için sezon başında masaya oturan Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının, Mor Menekşeler'in yöneticilerine, “Gomez'i şimdi kiralayalım, sezon sonunda bize bonservisini verin” dedikleri bildirildi. 
 
'Size katkısı olmadı'
 
Görüşme masasında bir de bunların üzerine, “Gomez'in, menacer ücretiyle birlikte size 2 senelik maliyeti yaklaşık 24 milyon Euro (Gomez'in yıllığı 5.5 milyon Euro, İtalya'da vergi yüzde 50, menacer parası senelik 1 milyon Euro civarında). Oysa sakatlık sebebiyle Fiorentina'ya katkısı fazla olmadı” ifadeleri eklendi. Bu şekilde İtalyanlar'ı ikna eden Siyah-Beyazlılar, 3.5 milyon Euro verdiği oyuncunun sözleşmesine de sembolik bir ücret koydurarak, işini sağlama aldı. İşte bu doğrultuda, 30 yaşındaki forvetin bonservisinin sezon sonunda resmen alınması bekleniyor.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...