Muhabir sordu, Pereira çıldırdı

Muhabir sordu, Pereira çıldırdı

SPOR Haberleri

Muhabir 'Taraftarın daha atak oynanması gerektiği yönünde tepkileri var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?' diye sorunca Pereira çıldırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, 1-0 kazanılan Osmanlıspor maçını değerlendirirken, "G.Saray'ı yenmeyi başarmış, Trabzon'a karşı burada 3 golle kazanmış bir takıma karşı kazanmak bizim için önemliydi" ifadesini kullandı. Ajax ve G.Saray maçları sonrası takım ruhunu gösterdiklerini belirten Portekizli hoca yayıncı kuruluş muhabirinin, "Taraftarların daha atak oynanması gerektiği yönünde tepkileri var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna sinirlendi. Pereira, "Şaka yapar gibi, dalga geçer gibi sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir F.Bahçe var mıydı, yok muydu? Yine Galatasaray karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Pozisyona giren, baskı yapan Fenerbahçe'ydi. Şaka yapar gibi sorular sormayın artık bana" diye isyan etti ve yayından ayrıldı. 


'SPEKÜLASYONLARA FAZLASIYLA ALIŞIĞIM'
Pereira'YA basın toplantısında Ersun Yanal sorulunca Portekizlinin cevabı, "Yapmamız gereken işimize ve çalışmaya devam etmek. Çalışmaya devam edersek, sezon sonunda kutlanacak çok sebebimiz olacak. Bu baskılara ve spekülasyonlara fazlasıyla alışkınım" yanıtını verdi. Nani'yi İstanbul'da bırakması için, "Nani her maç oynayan oyuncumuzdu. Futbolcular makine değil. İnsan grubunu yönetmeye çalışıyoruz. Nani'nin yerine onun yerine oynayan Alper'i konuşmak isterdim. Alper sahanın en iyisiydi" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...