Caner'i aratmamak için antrenör tuttu

Caner'i aratmamak için antrenör tuttu

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin istikrarlı yıldızı Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin'in yokluğunda kendine güveniyor.

Sürekli şans bulamasa da Caner Erkin'in yokluğunu hiçbir zaman aratmayan Hasan Ali Kaldırım, bu başarısının sırrını açıkladı.
 
Kondisyonunu özel çalışmalar sayesinde hep maksimumda tuttuğunu belirten başarılı sol bek, şu ifadeleri kullandı:
 
“Büyük kulüplerde oynamanın ayrı bir zorluğu var. Benim hem sürekli oynadığım hem de ara ara şans bulduğum dönemler oldu. Bizler küsemeyiz, böyle bir lüksümüz yok. F.Bahçe'de forma giyiyorsan kendini her zaman hazır tutmalısın. Ben de bunun bilinciyle saha dışında da özel çalışmalar yapıyorum. Bireysel antrenörüm var. Sürekli olarak beni kondisyon olarak en üst seviyede tutuyor.
 
'FAVORİ BİZİZ!'
 
Oynadığım süre boyunca hiç kimseyi aratmamaya özen gösteriyorum. Ben görev adamıyım. Forma verildiği anda bunun karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışırım. Eğer kendimi hazır tutmasam, bu psikolojide olmasam işte o zaman saha içinde zorlanırım. Takım olarak iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacağız. Şampiyonluğun da en büyük favorisi biziz.”
 
(Vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...