Buz iddialı konuştu

/ Kaynak: AA
Buz iddialı konuştu

SPOR Haberleri  / AA

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Buz, "Mümkün mertebe en yüksek puanları alacağız" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, teknik  direktör İrfan Buz, sezonun ilk yarısında kalan maçlarda en yüksek puanı  alacaklarını ve sarı-siyahlı ekibin istenilen yere geleceğini söyledi.
 
Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası'nda sürdüren  Yeni Malatyaspor'da, idman sonrası gazetecilere açıklama yapan Buz, 3 maçtır  takımın başında olduğunu anımsatarak, "Bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldık.  Oyunsal anlamda bazı eksiklikleri düzelttik. Aldığımız mağlubiyetler bireysel  hatalardan kaynaklanıyor, bunu da düzeltmememiz gerekiyor" dedi.
 
Buz, futbolcular Vedat Budak, Yakup Alkan, Koray Şanlı ve Musa Sinan  Yılmazer'in kadro dışı bırakıldığını hatırlatarak, şöyle devam etti: "Balıkesirspor maçından sonra futbolculara izin verdim. Daha sonra  onlara belirli bir saatte tesislerde buluşacağımızı söyledim. Bu bir kuraldır,  kurallara futbolcular uymak zorunda. Uymadığınız takdirde cezalarına  katlanacaksınız. 4 futbolcuyu kadro dışı bıraktık, bunun oyunsal anlamda alakası  yok. Hiçbir futbolcu Yeni Malatyaspor'un üstünde değildir. Daha önce de kadro  dışı kalan Koray Şanlı ve Vedat Budak ile yolumuzu tamamen ayıracağız. Eksikleri  genç arkadaşlarla takviye edeceğiz."
 
Sarı-siyahlı ekibin, ligde 8 puanla 16. sırada bulunduğunu ve ilk  yarının kalan bölümünde 7 maç oynayacaklarını aktaran Buz, "Biz burada  savaşıyoruz. Mümkün mertebe en yüksek puanları alacağız. Ondan sonra takviyelerle  ilgili çalışmamız var. Yeni Malatyaspor'u istenilen yere getireceğiz. Biz buraya  günü kurtarmaya gelmedik. Gerçekten takım ve yönetim ile ne olursa olsun  çalışmalarımızı böyle sürdüreceğiz. Takımımıza inancımız tamdır" diye konuştu.
 
Taraftarların tepkisini normal karşılayan Buz, henüz hiçbir şeyin  bitmediğini kaydederek, "Bu takım şu andaki mevcut kadroyla çalışmak durumunda.  Başka bir takımımız yok, futbolcuların da desteğe ihtiyacı var. Burada mücadele  eden arkadaşlar ellerinden gelen her şeyi yapacak ve onlara inanıyorum"  ifadelerini kullandı.
 
İrfan Buz, son olarak hafta sonunda oynayacakları Şanlıurfaspor maçına  da değinerek, "Şanlıurfaspor maçında sahaya çıkıp kaybettiğimiz puanları telafi  etmeye çalışacağız. Mücadele edeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz"  değerlendirmesinde bulundu.
 
"Takımımız deplasmanda daha rahat oynuyor" 
 
Futbolcu Aydın Çetin ise son 3 haftadır iyi futbol oynadıklarını ancak  bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Eksiklerinin bulunduğunu ve  bunu gidermek için ellerinden geleni  yapacaklarını belirten Aydın, "Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Sebeplerini  bilmiyoruz ama takımımız deplasmanda daha rahat oynuyor. Önümüzde 7 hafta var  bunu iyi değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamamız gerekiyor" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...