David Beckham, Victoria Beckham'dan boşanıyor

Düzenleyen:
David Beckham, Victoria Beckham'dan boşanıyor

SPOR Haberleri

Efsane futbolcu David Beckham'ın 18 yıllık eşi Victoria Beckham ile boşanacağı iddia edildi.

Beckham çiftinin 18 yıllık evliliği sona eriyor. Radar adlı internet sitesinin haberine göre David ve Victoria Beckham boşanmanın eşiğinde. Sitenin aileye yakın bir kaynağa dayandırarak ileri sürdüğüne göre Beckham çiftinin evliliği sallantıda. Site bu kaynağa dayandırdığı haberinde çiftin uzun zamandır ayrı hayatlar yaşadığını da iddia etti.

AÇIKLAMA YAPMAYA HAZIRLANIYORLAR

Beckham çiftinin ilişkilerinin gidişatı hakkında bir açıklamaya yapmaya hazırlandığı da ileri sürüldü. Buna göre çift, çok fazla göz önünde olmak ve dikkat çekmek istemiyor. Bütün bunlar olmadan sakince boşanma işlemlerini tamamlamak istiyor.

YALANLAMA

Öte yandan, Hollywoodlife.com adlı site de tüm bu iddiaları yalanlayıp çiftin boşanma hazırlığında olmadığını duyurdu. Bu kaynak ise çiftin hayatlarının en mutlu ve verimli dönemini yaşadığını, tek önceliklerinin çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak olduğunu ileri sürdü.

ZAMAN ZAMAN AYRI KALIYORLAR

Hollywoodlife.com'a göre Beckham çifti hakkında böyle iddialarda bulunulmasının nedeni David ve Victoria Beckham'ın işleri nedeniyle zaman zaman ayrı kalmaları. Bu iddialar karşısında Beckham çiftinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...