Figo: Barcelona Ronaldo'yu alabilir

Düzenleyen:
Figo: Barcelona Ronaldo'yu alabilir

SPOR Haberleri

Seneler önce Barcelona'dan Real Madrid'e transferiyle gündemi alt üst eden 43 yaşındaki Portekizli eski futbolcu Luis Figo, Katalanların Cristiano Ronaldo'yu alabileceğini söyledi.

2000 yılında Barcelona'dan Real Madrid'e transferiyle olay olan Luis Figo'dan Cristiano Ronaldo iddiası geldi. 16 yıl önce 45 milyon Euro serbest kalma bedeliyle Katalan kulübünden ezeli rakibine transfer olan eski yıldız, aynı durumun Ronaldo için de geçerli olabileceğini savundu. Portekiz'in Record gazetesine konuşan Figo, Barcelona'nın Real Madrid'in süper yıldızını alabileceğini öne sürdü.

"SERBEST KALMA FİYATI VARSA..."

Barcelona'nın Real Madrid'e Cristiano Ronaldo konusunda büyük sürpriz yapabileceğini kaydeden 43 yaşındaki eski futbolcu, "Serbest pazarda her şey mümkün" dedi. Figo, "Ronaldo'nun serbest kalma bedeli 1.5 milyar Euro olsa da Barcelona bu transferi yapabilir. Serbest kalma fiyatı varsa istediğiniz oyuncuyu parayı bastırıp alabilirsiniz" yorumunda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...