Fatih Terim ile Burak Yılmaz, derbi sonrası ne konuştu

Fatih Terim ile Burak Yılmaz, derbi sonrası ne konuştu

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Fatih Terim ve Burak Yılmaz arasında yansıyan görüntüler, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yendiği TFF Süper Kupa Finali sonrasında, teknik direktör Fatih Terim ile Burak Yılmaz arasındaki soğukluk gözlerden kaçmadı. Eski Galatasaraylı milli futbolcu Cüneyt Tanman da, sarı-kırmızılı takımın TFF Süper Kupa Finali zaferi sonrasında teknik direktör Fatih Terim ve Burak Yılmaz arasında yaşanan soğuk diyaloğu değerlendirdi. Tanman, Bugün'e verdiği röportajında, Burak konusunda yaşanan sıkıntının golcü oyuncunun sakatlığıyla alakası olmadığını belirtirken, ''Burak'ın oynamaması teknik karar değil, formsuzluğuyla alakası yok. O konuda sıkıntı var. Sneijder'in maçlarında tek forvet daha doğru tercih. Orta saha derli toplu oluyor. Kanatlardan Eboue ve Amrabat ileri uçtaki Drogba'ya destek veriyor. Bu sistemde sonradan oyuna giren Erman da faydalı olur. Yeterince şut da attı. Tabii tek eksik hem pozisyonlar hem şutlardaki isabetsizlikti'' ifadelerini kullandı.


Aralarında neler konuşuldu?
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesiyle seramoni için sahada beklendiği sırada Fatih Terim, Burak'ın yanına gitmiş ancak golcü oyuncu teknik direktörünün sıcak tavrına aynı şekilde cevap vermemişti. İkili ile birlikte o sırada saha içerisinde bulunan Galatasaray Spor Kulübü Medya İlişkileri Sorumlusu Hande Sümertaş da, yaşanan diyaloğa şahit olurken, üç ismin görüntüsü fotoğraf karelerine yansıdı. Sakatlığı nedeniyle oynatılmadığı söylenen Burak'ın, 120 dakikadalık karşılaşmada şans bulamadığı için moralsiz olduğu yorumları yapıldı.


Geçen sezon da aynı sorun yaşanmıştı!
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz ve teknik direktör Fatih Terim arasında 2012/2013 sezonunun ortasında da buna benzer bir soğukluğun yaşandığı gündeme getirilmişti. Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında Terim tarafından kulübede oturtulan Burak o dönemde twitter hesabı üzerinden bunu sorun yapmadığını, ''Ben Galatasaray'ın neferiyim ve profesyonel oyuncusuyum. Bu şekilde de davranmak görevim. Hocamız ne görev verirse verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırım, tüm diğer arkadaşlarım gibi'' ifadelerini kullanmıştı.


Terim ne demişti?
Burak'ın o dönemde de yedek kalması gündeme taşınmıştı. Fatih Terim de bu konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunurken, bir sorun olmadığını, ''Burak 1-2 maç oynamaz, 20 maç oynar. Ama bugün Galatasaray'ın sorunu Burak değildi, başka şeylerdi. Burak'ı hiçbir zaman satmayı düşünmedik, zaten ciddi teklif de gelmedi. Yalanlamaktan da bıktık. Burak bizim önemli oyuncumuz'' sözleriyle dile getirmişti.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...