Fatih Terim Ünal Aysal zirvesi başladı

Fatih Terim Ünal Aysal zirvesi başladı

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in bu sezon hem Galatasaray hem A Milli Takım için çalışacağı, gelecek sezon ise Galatasaray'daki görevini bırakacağı tahmin ediliyor .

Abdullah Avcı'nın A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevinden ayrılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile bu görev için buluşan Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile kritik bir zirve gerçekleştiriyor. Fatih Terim'in Yıldırım Demirören ile görüştüğü konular üzerine Ünal Aysal ile de bu konuları değerlendirdikleri ve herkesi mutlu edecek bir formül üzerinde mutabakata varmaya çalıştıkları öğrenildi. Görüşmenin ardından Aysal ve Terim'den açıklama bekleniyor. Fatih Terim'in bu sezon hem Galatasaray hem A Milli Takım için çalışacağı, gelecek sezon ise Galatasaray'daki görevini bırakacağı tahmin ediliyor.(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...