Millîler liderlik aşkına

Millîler liderlik aşkına

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar, finali “güzel” yapmak istiyor. Biz kazanır ve Fransa’da Arnavutluk’a takılırsa şampiyonaya lider gideceğiz

Avrupa Şampiyonası’na erken rezervasyon yaptıran A Millî Futbol Takımı bugün gruptaki son maçını Andorra karşısında oynayacak. Amaç dev organizasyona lider gitmek. Bunun için biz Andorra’yı mağlup edeceğiz, Fransa’nın da Arnavutluk deplasmanında puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Puanlar eşitlendiği takdirde ikili averajda üstün olduğumuz için grubu lider bitireceğiz.

Hiç gol yemedik
Ve grubun zayıf halkası Andorra ile geçmişimize baktığımızda da ezici üstünlük söz konusu. Şu ana kadar üç defa karşılaştığımız Andorra’yı üçünde de mağlup ettik. Rakip fileye 8 gol atarken kalemizde ise hiç gol görmedik. Gruptaki ilk maçımızı ise Ozan Tufan’ın 89’da attığı kafa golüyle 1-0 kazanmıştık. Rakibe göre oyun anlayışı benimseyen Şenol Güneş, mücadelede daha çok yedek ağırlıklı isimlere şans verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...