Beşiktaş galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak

Beşiktaş galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak

SPOR Haberleri

Ligde son altı maçını da kazanarak şampiyonluk iddiasını artıran Kartal, Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Malatyaspor’u misafir ediyor

Murad Tamer

Beşiktaş ligdeki yükselişine devam etme yolunda bu akşam ligin dişli ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Son altı maçını da kazanarak ligde ikinciliğe yükselen siyah-beyazlılar hem seriyi yedi maça çıkarmak, hem de gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak F.Bahçe derbisi öncesi moral depolamak istiyor. Siyah-beyazlı ekipte Douglas Santos ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor. Tedavileri süren ve son maçlarda forma giyemeyen  Ruiz ve N’Koduou’nun da F.Bahçe derbisi öncesi riske edilmeyeceği öğrenildi.

Hocalar kapışacak
Teknik Direktör Abdullah Avcı, hafta içinde Wolverhampton ile oynanan maçın kadrosuna Karius, Gökhan Gönül, Vida, Caner Erkin, Atiba, Ljajic ve Burak Yılmaz’ı almamıştı. Yıldız oyuncular bu akşamki maçta ise forma giyebilecek. Öte yandan Abdullah Avcı ile siyah-beyazlı taraftarların geçen sezonun son haftalarında takımın teknik direktörü olması yönünde tezahüratlarda bulunduğu Sergen Yalçın’ın kozlarını paylaşması açısından da mücadele ayrı bir anlam taşıyor.    

Üç isim sınırda
Siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe ile gelecek hafta oynanacak derbi öncesi Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Necip Uysal sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 
Üç oyuncu sarı kart görmeleri durumunda Kadıköy’deki Fenerbahçe maçında 
cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş
BTC Y. Malatya
SAAT: 19.00 YAYIN: beIN Sports 1

MAÇ: Süper Lig 15. hafta 
STAT: Vodafone Park
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAKAT: Douglas, Dorukhan, N’Koudou (Beşiktaş), Eren (Y. Malatya) 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...