Rosier rest çekti: Asla Lizbon’a dönmem

Düzenleyen:
Rosier rest çekti: Asla Lizbon’a dönmem

SPOR Haberleri

Bonservisine sahip olan S. Lizbon'un 'Sezon sonunda dön' çağrısına sert bir şekilde cevap veren Fransız oyuncu, "Beşiktaş'la devam edeceğim" dedi.

MURAD TAMER

Devler Ligi için
Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Valentin Rosier, bonservisinin bulunduğu Sporting Lizbon'a rest çekti. Ligde şampiyonluğa koşan ve gelecek sezon Devler Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Sporting'in yetkilileri, kadroyu geniş tutmayı hedeflediği için Beşiktaş'ta parlayan Rosier ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Sert cevap 
Lizbonlu idarecilerin, "Gelecek sezon sana ihtiyacımız olacak. Dönmek için hazırlanmanı istiyoruz" çağrısına sinirlenen Rosier, "Sporting'e dönmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum. Onlar da beni istiyorlar. Bonservisim ya da tekrar kiralanmam konusunda Beşiktaş'la anlaşın" karşılığını vererek kesip attı.

İNGİLİZLER, ABOUBAKAR İÇİN ISRARCI
West Ham çık aradan!

Kartal'ın süper golcüsü Vincent Aboubakar paylaşılamıyor. Kamerunlu oyuncuya Marsilya'nın ardından Premier Lig ekibi West Ham United da talip oldu. Aboubakar'ın üç maça daha çıkması durumunda Beşiktaş'la olan sözleşmesi otomatikman bir sene daha uzayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...