Son teklif 3 milyon avro

Son teklif 3 milyon avro

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı yönetim 500 bin avro daha ekleyerek bonservis bedeli için 3 milyon avro veriyor. Leicester Ciy ise 5,5 milyon avroda diretiyor.

Murad Tamer

Son şampiyon Beşiktaş geçen sezon elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal için Leicester City ile görüşmelerini sürdürüyor. Premier Lig ekibi, sözleşmesinin bitimine bir  yıl kalan Cezayirli futbolcu için 5,5 milyon avro isterken, Beşiktaş cephesi ise son teklifini yaptı: 3 milyon avro... Israrla Beşiktaş'tan başka takıma gitmeyeceğini söyleyen Ghezzal'ın bu tavrı, onu isteyen diğer kulüpleri de vazgeçirmişti.

Özel saat verildi
Bu noktada 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transferi için Leicester City boşuna işi yokuşa sürüyor. Bununla beraber, Rachid Ghezzal ve menajeriyle anlaşma tamamen sağlanmış durumda. Öte yandan siyah beyazlı teknik heyet Ghezzal’ın fiziki durumunu takip etmek için Cezayirli oyuncuya özel programlı saat gönderdi. Bu saat sayesinde Ghezzal'ın bütün fizyolojik değişiklikleri kaydediliyor.

GELİRE EL KONULMAYACAK
Kartal’a UEFA müjdesi!

Göreve geldiğinden bu yana finansal problemlerle boğuşan Beşiktaş yönetimi çok büyük bir sıkıntıyı aşmayı başardı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, vadesi geçmiş borçlara ilişkin yükümlülüklerini yerine getirdiği ve 2021-2022 sezonundaki UEFA gelirlerinin yüzde 15'ine el konulması yönündeki yaptırımın ortadan kalktığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...