İşte özlenen Fırtına

İşte özlenen Fırtına

SPOR Haberleri

Bordo mavililer deplasmanda 11 dakikada 2-0’ı, 42’de ise 4-1’i buldu. Tabelada Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho, Hamsik ve Djaniny (penaltı) adı vardı. Malatya’nın tek sayısını ise Adem Büyük attı

UĞUR AKTAN

Yeni sezonu UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Molde eşleşmesiyle açan ve Süper Lig'in en hazır takımlarından biri olan Trabzonspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 5-1'lik farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Sezona oldukça görkemli bir başlangıç yapan Abdullah Avcı'nın takımına galibiyeti getiren goller Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho, Hamsik ve Djaniny'den geldi.

Yenilerden siftah
Karşılaşmada gol perdesi maçın henüz 3. dakikasında açılırken, Hamsik'in pasını iyi değerlendiren Yunan yıldız Bakasetas bu sezon da önemli bir skor opsiyonu olacağını ispatladı: 1-0. 11'de Nwakaeme attığı golle takımını rahatlatırken, 29'da Gervinho Süper Lig'de forma giydiği ilk karşılaşmada fileleri sarstı: 3-0. 32'de tecrübeli oyuncusu Adem Büyük ile farkı ikiye indiren Yeni Malatya umutlansa da ilk yarıda son söz Hamsik'ten geldi: 4-1.

Cornelius da oynadı
İkinci yarıya farkın açılmasıyla takıma alışması için Andreas Cornelius ile başlayan Trabzonspor, 66'da Djaniny'nin penaltıdan gelen golüyle farkı dörde çıkardı: 5-1.  Uzun bir süre sonra taraftarıyla buluştuğu ilk maçta sahasında beş gol yiye Yeni Malatyaspor bu golün ardından oyundan düşerken, kalan bölümde oyunun kontrolünü elinde tutan Trabzonspor, ilk haftayı farklı bir galibiyetle tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...