Bradaric’e sıkı markaj

Bradaric’e sıkı markaj

SPOR Haberleri

Sol bek takviyesi isteyen Trabzonspor, Fransız ekibinin 21 yaşındaki yıldızıyla dirsek temasında

Trabzonspor, transferin tahtasının kapanmasına sayılı günler kala sol bek için yeni bir hamle daha yaptı. Lille’nin 21 yaşındaki sol beki Domagoj Bradaric’e 750 bin avroluk teklif götüren Karadeniz ekibi, Fransızlardan oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak istediğini iletti. Lille’in Şampiyonlar Ligi listesine yazmadığı genç oyuncu, takımında üçüncü sol bek konumuna düşmesine rağmen ayrılmayı düşünmediğini söyledi. 

“İsterse gidebilir”
Lille Başkanı Olivier Letang, RMC Sport’a yaptığı açıklamada “Domagoj’a karşı şeffaftık. Ona birinin geleceğini söyledik. Kiralık olarak isteyenler oldu gidebileceğini söyledik, reddetti” açıklamasını yaptı. Lille ile Yusuf’un transferi sebebiyle ilişkileri iyi olan Trabzonspor, eski yıldızlarını devreye soktu. Hem Burak Yılmaz’ın hem de Yusuf Yazıcı’nın Bradaric’i Trabzon’a gitmeye ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...