Sergen Yalçın: Oynanmadan kazanılmaz

Sergen Yalçın: Oynanmadan kazanılmaz

SPOR Haberleri

Eksikler yüzünden sahaya çıkaracak on biri bulmakta zorlanan Beşiktaş'ın teknik patronu, "Futbol sahada kazanılır. Ajax maçı genç oyuncularımızın bunu hatırlatması için büyük bir fırsat olacak" dedi.

Murad Tamer

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Yalçın, "Elimizdeki seçenekler çok kısıtlı hale geldi. Atletik, genç bir takımla oynayacağız. Tempoyu çok çabuk yükseltebiliyorlar ama biz de ona göre bir oyun planıyla sahada olacağız. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur" dedi.

N'Sakala stoperde
Stoperde N'Sakala-Serdar ikilisinin oynayacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Josef'i stoperde kullanırsak orta bölgede mücadele gücümüz düşer" dedi. Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Chelsea maçındaki gibi bir skor olabilir mi" şeklinde gelen soru üzerine Yalçın, "Bu oyun, canlı oynanan bir oyun. Her şey olabilir" sözlerini kullandı.

Ajax'a uyacağız
Hollanda'da Ajax'ın farklı kazanacağı şeklinde yapılan yorumlar üzerine Yalçın, "Futbol oynanmadan kazanılmaz. Çıkar sahada kazanırsınız. Genç oyuncularımızın bunu hatırlatması için büyük bir fırsat olacak" dedi. "Kendi futbolunuzu oynayabilecek misiniz" sorusuna ise Yalçın'ın cevabı, "Bu mümkün görünmüyor. Biraz Ajax'a uyacağız" cevabını verdi.    

OĞUZHAN ÖZYAKUP: Güçlü ekibiz
Maça yönelik basın toplantısına katılan Oğuzhan Özyakup, "Şampiyonlar Ligi her futbolcunun oynamak istediği bir yer. Bunu fırsata çevirebiliriz. Çok sakatımız var ama biz asla vazgeçecek değiliz. Çok güçlü bir ekibe sahibiz. Karakterimizi ortaya koyup mücadelemizi vereceğiz" dedi.

162 ÜLKEDEN CANLI
Dünyanın gözü bu maçta olacak

Ajax’a misafir olacak Beşiktaş’ın maçına ilgi büyük. Amsterdam’daki Johan Cruyff Arena’da oynanacak karşılaşma Türkiye hariç tam 162 ülkede ekrana gelecek. Pasifik ve Hint Okyanusu’ndaki ülkelerde bile karşılaşma canlı yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...