Euroleague başlıyor: Son şampiyon Anadolu Efes perdeyi açıyor

Düzenleyen:
Euroleague başlıyor: Son şampiyon Anadolu Efes perdeyi açıyor

SPOR Haberleri

Son şampiyon Anadolu Efes, Euroleague kupasını en çok kazanan Real Madrid ile 21.45'te deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Euroleague'de 2021-2022 sezonu bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Son şampiyon Anadolu Efes ile kupayı 2017'de alan Fenerbahçe Beko, Türkiye'yi temsil edecek. Anadolu Efes, ilk hafta maçında bu gece İspanya'nın Real Madrid takımıyla 21.45'te deplasmanda karşı karşıya gelecek.

FİNAL FOUR BERLİN'DEN

Yine 18 takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak organizasyonda, 34 haftalık normal sezonda ilk 8'e giren takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final serisinde ise toplam 3 galibiyete ulaşacak ekipler, adını Dörtlü Final'e yazdıracak. Şampiyon, Almanya'nın Berlin şehrinde 27-29 Mayıs'ta 2022'de düzenlenecek Final Four organizasyonunda belli olacak.

Euroleague başlıyor: Son şampiyon Anadolu Efes perdeyi açıyor

Euroleague'de son altı sezonun beşinde Türk takımları final oynadı. F.Bahçe 2016, 2017 ve 2018'de final oynarken 2017'de kupayı havaya kaldırdı. Anadolu Efes ise 2019 ve 2021'de finale çıkarken son kupayı kazanan takım oldu.

THY EUROLEAGUE'DE PROGRAM

Bugün
Monaco-Panathinaikos
Olimpia Milano-CSKA Moskova
Real Madrid-Anadolu Efes
Maccabi Tel Aviv-Bayern Münih

Yarın
UNICS Kazan-Zenit
Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız
ASVEL-Zalgiris
Olimpiakos-Baskonia
Barcelona-Alba Berlin

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...