GS TV spikerinden Rize Başkanı'na sert tepki!

Düzenleyen:
GS TV spikerinden Rize Başkanı'na sert tepki!

SPOR Haberleri

Galatasaray Televizyonu’nda spiker olan Ebru Gürsoy, canlı yayında Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Gürsoy, “Malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım dedi. Kim kimi gömdü? Türkiye'nin en büyük markasıyız. Aklının köşesinde dursun. Bir başkana yakışır şekilde davransın" dedi.

Galatasaray ve Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan krizi büyümeye deva ediyor. İki camia arasında karşılıklı sert açıklamalar yapılırken, GS TV spikeri Ebru Gürsoy’da 3-2 biten maçın ardından ağır göndermeler yaptı.

“BİR BAŞKANA YAKIŞIR ŞEKİLDE DAVRANSIN”

Ebru Gürsoy, "Malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım' dedi. Kim kimi gömdü? Malum dediği Türkiye'nin en büyüğü Galatasaray'dır. Türkiye'nin en büyük markasıdır. Aklının köşesinde dursun. Bir başkana yakışır şekilde davransın" ifadelerini kullandı, sosyal medya karıştı. Galatasaraylılar, Gürsoy'un açıklamalarına destek verdi.

GS TV spikerinden Rize Başkanı'na sert tepki!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...