Galatasaray'ın rakibi Avrupa devi Barcelona

Düzenleyen:
Galatasaray'ın rakibi Avrupa devi Barcelona

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Xavi'nin takımı çok iyi bir dönemde, sır değil fakat biz de ne yapacağımızı biliyoruz, saldıracaklar ama tedbirlerimiz var" dedi.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, dev maç öncesi iddialı konuştu. "Xavi'nin Barcelonası çok iyi bir dönemde, bu bir sır değil" diyen İspanyol çalıştırıcı, "Bazen iç sahada oynamak zor olabilir. İçeride 2-1 kazanıp, dış sahada 2-0 kaybedersen elenirsin. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Son antrenmanda kalemizde Inaki Pena'nın olacağını belirlemiştik. Takımda bazı değişiklikler olacak. Konya'da da bu değişiklikleri yapmıştık. Rakibe ve oyuncularımızın fiziksel durumuna göre değişiklikler yapabiliyoruz" şeklinde konuştu.

MÜCADELEYE GELDİK

"Git gide daha iyi oluyoruz. Düşme hattından artık uzaklaştık ve Galatasaray yukarıda olmalı, bu durumdan çıkmalıyız. Daha fazla eziyet çekmememiz lazım" diyen Torrent, "Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Barcelona devamlı bize saldıracak ama biz de tedbirimizi alacağız" sözlerini kullandı.

Kaleci Pena ise, "Bizim için çok özel bir rakip. Bugüne kadar bize çıkan en zor kuraydı. Bütün gücümüzü kullanacağız. İyi bir sonuç almamız lazım. Buraya mücadele için geldik, turistik seyahata değil" ifadelerini kullandı.

TORRENT VE PENA ESKİ TAKIMINA KARŞI

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ile kaleci Inaki Pena, eski takımlarına karşı mücadele edecek. İspanyol teknik adam, 2007'de vatandaşı Pep Guardiola'nın yardımcısı olarak Barcelona B takımında görev almıştı. Bir yıl sonda A Takım’ın teknik ekibindeydi.

XAVI, KEREM'İ ÖVDÜ

Bu sezon Galatasaray formasıyla çok iyi bir çıkış yakalayan Kerem Aktürkoğlu’nu Avrupa’dan birçok ekip yakından takip ediyor. Atletico Madrid de bu gece 23 yaşındaki yıldız ismi canlı takip edecek. İspanyol ekibinin Kerem için 13 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. 

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, "Galatasaray bizi zorlayacaktır. Beni şaşırtan yetenekte oyuncuları var, Kerem Aktürkoğlu gibi. Buradaki maçı kazanamazsak rövanşta problem olur. Bu nedenle topa sahip olduğumuzda Galatasaray'a acı çektirmeliyiz" açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...