Samet Aybaba'nın yeni hedefi milli takım

Samet Aybaba'nın yeni hedefi milli takım

SPOR Haberleri

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba başarının önümüzdeki haftalarda süreceğini ve hedefin milli takıma oyuncu vermek olduğunu vurguladı.

Haftalık panoramalarda Samet Aybaba 'En iyi teknik adam', Tita ile Diarra da 'En iyi futbolcular' arasında gösterildi."Bu onur Antalya'nın" diyen Teknik Direktör Aybaba, aynı başarının önümüzdeki haftalarda da süreceğini ve hedefin milli takıma oyuncu vermek olduğunu vurguladı. Beşiktaş galibiyeti MedicalPark Antalyaspor'u bir anda Türkiye'nin en popüler takımı yaptı. Türk Spor Medyası'nın her hafta hazırlayıp okuyucusuna sunduğu panoramada, Samet Aybaba 'En iyi Teknik Direktör' seçilirken, oynadığı şık futbol ve yaptığı asistle Tita, attığı 2 enfes golle de Lamine Diarra 'Haftanın Onbiri'nde vitrine çıkarıldı. 6'ncı haftanın 'En iyi hocası' seçilen teknik direktör Samet Aybaba, kolektif anlayış, paylaşım ve takım oyunu gibi futbolda son derece gerekli olan uyumun yakalandığını, önümüzdeki haftalarda da aynı başarıyı sürdüreceklerini belirtti. Türk medyası tarafından haftanın en iyileri arasında gösterilen futbolcularına da övgü yağdıran Aybaba, hedeflerini şöyle açıkladı.
MİLLİ TAKIMA OYUNCU VERECEĞİZ
"Milli takımlar teknik patronu ve kurmayları artık 3 büyüklerin oyuncularıyla sınırlı kalmamalı ve Anadolu takımlarına da uzanmalıdır. Şimdi hedefimiz milli takıma oyuncu vermek. Bunu da kısa sürede yakalayacağız. Antalyaspor'da uyum sıkıntısı aşılmıştır. Bundan sonra yetenek ve kalitelerine güvendiğim Antalyaspor forması giyen tüm oyuncularımı daha büyük bir keyifle izleyeceksiniz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...