Göztepe maçında 9 kişi kalan Beşiktaş hem maçı hem Emre Bilgin'i kazandı (ÖZET)

Düzenleyen:
Göztepe maçında 9 kişi kalan Beşiktaş hem maçı hem Emre Bilgin'i kazandı (ÖZET)

SPOR Haberleri

Beşiktaş, 37. haftada küme düşmesi kesinleşen Göztepe deplasmanında 0-2 kazandı. Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael 4 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Valentin Rosier ilk yarıda kırmızı kart gördü. Kartal, 9 kişi oynamasına rağmen ilk yarıyı 0-2 önde tamamladı. Ersin'in yokluğunda kaleyi alan 18 yaşındaki Emre Bilgin kurtarışlarıyla taraftarı mest etti.

Süper Lig'in 37. haftasında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı'ndaki karşılaşmayıu hakem Ümit Öztürk yönetti. VAR hakemi ise Fırat Aydınus...

Maçtan dakikalar (ilk yarı)

11. dakikada Berkan’ın kullandığı kornerde defansın anlaşmazlığından yararlanan Di Santo’nun yakın mesafeden şutu kaleciden döndü. Dönen topa tekrar dokunan Di Santo, pozisyondan yararlanamadı.

ROSİER & JOSEF KIZARDI

27. dakikada kazanılan serbest vuruşta Rachid Ghezzal’ın şutu barajdan döndü. Dönen topu takip eden Larin, topu ağlara gönderdi. 0-1

32. dakikada Emirhan’ın yaptığı ortada Montero topla buluştu. Montero’nun pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Josef de Souza, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-2

43. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Murat Paluli’nin sert şutu az farkla auta gitti.

Göztepe maçında 9 kişi kalan Beşiktaş hem maçı hem Emre Bilgin'i kazandı (ÖZET)

ISMAEL DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Geçen hafta Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 15 galibiyet ve 13 beraberlikle 58 puan topladı. Küme düşmesi kesinleşen Göztepe ise 7'şer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 23 maçta sahadan mağlup ayrılarak 28 puan alabildi.

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Beşiktaş'ın başında çıktığı 4 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Yeni takımıyla ilk maçını Trabzonspor'la deplasmanda oynayan Ismael'in ekibi, bordo-mavili ekiple 1-1 berabere kalırken, GZT Giresunspor maçını da golsüz eşitlikle tamamladı. Beşiktaş deplasmandaki son maçında ise Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.

GÖZTEPE - BEŞİKTAŞ İLK 11'LER

Göztepe: Arda, Murat, Arslanagic, Kahraman, Mihojevic, Berkan, Atakan, Yalçın, Tijanic, Baku, Di Santo.

Beşiktaş: Emre, Welinton, Serdar, Montero, Rosier, Josef, Emirhan, Umut, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Göztepe maçında 9 kişi kalan Beşiktaş hem maçı hem Emre Bilgin'i kazandı (ÖZET)

ERSİN & RIDVAN YOK

Siyah-beyazlı ekipte cezalı oldukları için Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Valentin Rosier ile Francisco Montero, maçta forma giyebilecek. Babasının rahatsızlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Vida dönmedi.

Sarı kart cezalısı Rıdvan Yılmaz'ın sakatlığı da sürüyor. Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Rıdvan'ın hafta içinde yapılan kontrollerinde sağ uyluk iç ve karın ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Bu isimler Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic'in sakatlıkları da eklendi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...