Beşiktaş'ın yıldızı petrol zengini çıktı! Weghorst'un şaşırtan hikayesi...

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın yıldızı petrol zengini çıktı! Weghorst'un şaşırtan hikayesi...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Weghorst, ilginç hayat hikayesi ile duyanları şaşkına çeviriyor. Petrol zengini bir ailenin veliahtı olan Weghorst, ailesi her ne kadar karşı çıksa da futbolcu olmayı tercih etmiş. İşte şaşırtan hikaye...

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdüren Beşiktaş, Hollandalı yıldız golcü Wout Weghorst ile anlaşma sağladı. Türkiye'ye gelen yıldız ismin ilginç hayat hikayesi ise oldukça dikkat çekici. Golcü futbolcunun petrol zengini bir ailenin veliahtı olduğu ve ailesinin karşı çıkmasına rağmen futbolu seçtiği ortaya çıktı.

Golcü futbolcunun dedesinin kurduğu bir petrol şirketi olduğu ve Weghorst'un petrol zengini bir ailenin veliahtı olduğu ortaya çıktı. Hollanda'nın en büyük akaryakıt ve gaz perakendeciliğe şirketlerinden birinin sahibi olan Weghorst ailesinin sadece Hollanda'da 130 benzin istasyonu bulunduğu öğrenildi.

SERVETİYLE DUDAK UÇUKLATIYOR

Servetiyle dudak uçuklatan Weghorst ailesinin 4 erkek çocuğundan biri olan Wout'un yolu ise bambaşka şekilde gelişti.

Ailesinin futbolcu olmasını istemediği ve karşı çıktığı 1.97'lik dev golcü, futbolcu olmayı seçti. Futbol kariyerinde ise 20 yaşına kadar alt liglerde oynadı. Burada gösterdiği performansla kariyerinde büyük sekme yaşayan Wout Weghorst, 20162da Az Alkmaar'a transfer oldu.

Burada çalışkanlığı ve golcülük yeteneğini geliştiren Weghorst  2 yıl sonra, 10.5 milyon Euro’ya Wolfsburg’a gitti. Weghorst, Ocak 2021’de de 17.5 milyon euroya Burnley’ye trasfer oldu. Burnley'de durgunluk yaşayan golcü, bu yaz transfer döneminde Beşiktaş'a kiralık olarak geldi.

Öte yandan, Weghorst ailesinin dört erkek çocuğunun en büyüğü Twan pilot olmayı seçerken Ralf mimarlık yapıyor. Aile şirketinde çalışan tek kardeş, en küçükleri Niek.

Wout ise çocukluğunda kafasına koyduğu futbolcu olma hayalini gerçekleştirerek Hollanda Milli Takımı’na dek yükselmeyi başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...