Federico Macheda Ankaragücü'nde! Manchester United'da Alex Ferguson'un prensiydi

Düzenleyen:
Federico Macheda Ankaragücü'nde! Manchester United'da Alex Ferguson'un prensiydi

SPOR Haberleri

MKE Ankaragücü, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'tan Federico Macheda'yı kadrosuna kattı. Başkent kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki İtalyan forvetle 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Kariyerinin başında Sir Alex Ferguson tarafından Manchester United'a transfer edilen yıldız isim 2014 yazında United'dan ayrılmıştı.

Macheda'nın imza törenine MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ile futbol koordinatörü Emre Yıldız'ın katıldığı kaydedildi.

Macheda, Panathinaikos formasıyla geçen sezon ligde 16 maçta 3 gol atarken, Yunanistan Kupası'ndaki 2 karşılaşmada ise fileleri bir kez havalandırdı.

Ülkesinin Lazio takımının altyapısında yetişen ve genç yaşta İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olan Macheda, İngiliz ekibinin yanı sıra bir dönem Almanya ekibi Stuttgart ve İtalya temsilcisi Sampdoria'da da görev aldı.

Süper Lig'e 1 sezon aradan sonra geri dönen Ankaragücü bu yaz 9 transfer yaptı.

Başkent ekibi Macheda'dan önce de Kocaelispor'dan 21 yaşındaki santrfor Mervan Yiğit'i kadrosuna kattığı açıkladı.

Ankaragücü'nün en dikkat çekici transferi ise Jese... 29 yaşındaki İspanyol forvet Real Madrid ve PSG formaları giymişti.

Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetimindeki Ankaragücü, Bolu kampını tamamladı ve çalışmalarını Kayseri'de süğrdürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...