Beşiktaş'ta adım adım seçime: Serdar Adalı ve Hasan Arat listelerini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta adım adım seçime: Serdar Adalı ve Hasan Arat listelerini açıkladı

Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ta hafta sonu yapılacak seçim öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak iki başkan adayı yönetim kurulu listelerini teslim etti. İşte iki başkan adayının yanındaki isimler...

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle seçim kararı alan Beşiktaş değişime hazırlanıyor... Başkan adayları şekillenirken hafta sonu yapılacak seçimler için geri sayıma geçildi.

İKİ BAŞKAN ADAYININ LİSTELERİ BELLİ OLDU

Hareketli saatlerin yaşandığı Beşiktaş'ta iki başkan adayı Serdal Adalı ve Hasan Arat yönetim kurulu kesin listelerini divan kurulu başkanlığına teslim etti.

Adalı ve Arat'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

SERDAR ADALI

Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan

HASAN ARAT

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan

"UMARIM BEŞİKTAŞ'IN ŞANINA YAKIŞIR BİR SEÇİM OLUR"

Kulüp binasına ilk gelen Serdal Adalı, listesini divan kurulu ikinci başkanı Fethi Hinginar'a teslim etti. Adalı, listelerin teslimi esnasında kısa bir açıklama yaparak "Umarım Beşiktaş'ın şanına yakışır bir seçim geçiririz. Hasan Bey'e de başarılar diliyorum." dedi.

"TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"

Adalı'nın ardından divan kurulu başkanlığına yöneticileriyle birlikte gelen Hasan Arat da listesini Hinginar'a verdi. Arat da yaptığı açıklamada, "Olağanüstü genel kurulun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Serdal Adalı arkadaşıma da başarılar diliyorum. Camiamız için her şey hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...