Emre Malok kimdir? Süper Kupa Finali VAR hakemi Emre Malok kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emre Malok kimdir? Süper Kupa Finali VAR hakemi Emre Malok kaç yaşında, nereli?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesinde görev alacak hakem ekibinin belli olmasının ardından Abdulkadir Bitigen'in yanı sıra VAR hakemi Emre Malok'da merak edilen isimler arasında yer almakta. Peki, Emre Malok kimdir? Süper Kupa finalinin VAR hakemi Emre Malok kaç yaşında, nereli?

Süper Kupa Finali'nde oynanacak olan derbi mücadelesinin hakem ekibi belli oldu. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını yönetecek olan Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar üstlenecek. VAR'da görev alacak Emre Malok'da son dönemde araştırılan isimler arasında yer almakta. VAR hakemi Emre Malok ile ilgili en çok Emre Malok kimdir? Süper Kupa Finali VAR hakemi Emre Malok kaç yaşında, nereli? soruları araştırılıyor. İşte Malok ile ilgili detaylar.


SÜPER KUPA FİNALİ VAR HAKEMİ EMRE MALOK KİMDİR? 

Hakemlik kariyerine 2007-2008 sezonunda adım atan Emre Malok, kariyeri boyunca 131 maçta hakemlik görevini üstlenmiştir. Bugüne kadar hiçbir Süper Lig maçını yönetmeyen Malok, bu sezon Süper Lig'deki bazı karşılaşmalarda Video Yardımcı Hakem (VAR) ve 4. hakem olarak görev almıştır.

Süper Kupa finali'nde oynanacak olan 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe derbisinde FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen görev alacak. Süper Kupa maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) ise Emre Malok olarak belirlenmiştir. Emre Malok'a, AVAR'da Erkan Engin ve Cevdet Kömürcüoğlu eşlik edecektir.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...